2777
2789

چیکار کردین؟ 

من در این حد پایینه که وقتی یکی بهم خیلییی کم اهمیت میده حس میکنم لیاقتشو ندارم 

دختر و پسرم نداره برای همه اینجوریم حتی خانوادم 

حرف دلت را بزن، حتی اگر صدایت ‌بلرزد.

آدم درست وارد زندگیم شد

الهییییی🥲

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید خیلیا بگن روی خودت کار کن ولی متاسفانه راز اعتماد بنفس بیشتر به دور اطراف بستگی داره...

بهترین چیز اینه خانواده مراعاتتونو بکنن ازتون تعریف و تمجید کنن مخصوصا توی چیزهایی که لایقش هستید و تخصص دارید...

و بهترین چیز اینه با افراد درست حسابی معاشرت کنید و نذارید هرکسی وارد زندگیتون بشه که اعتماد بنفستونو بیاره پایین...

سعی کنید عزت نفس داشته باشید و به خودتون و کاراتون ارزش بدید تا دیگران هم قدر شمارو بدونن و بهتون اعتماد بنفس بدن

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

چه بد 

شما چرا باید خودتونو انقدر پایین ببینین 

همیشه به خودتون بگین من از همه بالاترم 

ظاهر خیلی مهمه 

بالا بردن سطح اجتماعی 

آداب معاشرت و باید خیلی رعایت کنین 

غرور زیاد داشته باشین 

اصلا خودتونو دست کم نگیرین 

هر کسی و بهش رو هم ندین چه دختر چه پسر 

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

کتاب خوندن

باشگاه رفتن

لباس مرتب و تمیز

ارایش معمولی و شیک و ملایم

رسیدگی ب بدن مثل مام و.. پوست تمیز و...

درس خوندن و تحصیلات

بیرون رفتن و..

من گر نیکم و گر بد ... تو برو خود را باش!!!!!نه مسلمان ؛ نه مسیحی ؛ نه یهود/آدمی باشید مذهب هرچه بود...آدما عوض نمیشن ؛ فقط به مرور زمان خود واقعی شونو نشون میدن..‌. چه جنگل ها که بیابان نشد از ریز تنه های خود تبر ساخته/و چه کشتی ها ک غرق نشده اند از زیر های خود سوراخ کرده/ و چه تازیانه ها که نخوردیم از زبان های (خود) عزیز کرده/ شاید زندگی اون مهمونی نباشه ک میخواستی.. اما حالا ک دعوت شدی زیبا برقص✨حشمت فردوس حرف جالبی زد: لبو فروش ها تابستون بیکارن و بستنی فروش ها زمستون؛ ولی آدم فروش ها همیشه بازارشون به راهه 😏 نمیدونم...شاید در زندگیِ دیگر...

کتاب خوندم اطلاعات عمومیم رو بالابردم وتونستم ارتباط برقرار کنم... به افکار منفی گوش نکردم... من هر روز میریم جلو آینه میگم چه قدر خوشگلی... با اینکه قیافم معمولیه.😁.. تفکراتم رو عوض کردم ـ... وسعیمی کنم خودم رو دوست داشته باشم(هنوز هم گاهی با خودم در جنگم ولی مثل قبل نیستم) ـ... 

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

بله چون اونا ارزش دارن ،من خیلی بی ارزشممن به شدت متنفرم از خودم خیلی عمیقه این تنفر ، خیلی بده انقد ...

مگه چیکار کردی که از بقیه بدتری؟! قتل، دزدی، تجاوز؟ فوقش زندگی خودتو نابود کردی که اونم اگه واقعا متنفر و پشیمونی، به جای ناله کردن جبران کن. پاشو خودتو از تو فاضلابی که توش انداختی دربیار اوضاع رو درست کن. با همون نفرت و عصبانیت یه کاری بکن.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
مگه چیکار کردی که از بقیه بدتری؟! قتل، دزدی، تجاوز؟ فوقش زندگی خودتو نابود کردی که اونم اگه واقعا مت ...

ن نمیتونم ،حوصلشو ندارم ، قبلا امتحان کردم ،نشد 

خیلی منفعل ترو غمگین تر شدم 

نمیدونم بنظرم قاتل ومتجاوز هم بهتر از منن،حداقل جرعت داشتن