الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من اینجور وقتا اول به پسرم میگم خودت برخورد کن اگه نشد یا بچه از رو نرفت به مامانش پیام میدم اونم جمعش نکرد خودم شخصا میرم مدرسه و دست و پاشو جمع میکنم
اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم
پسر منم همینطور بود بهش گفته بودم ب معلم مدیر بگه ولی فایده نداشت حدود چند ماهخیلی اذیتش میکردن میزد ...
دقیقا پسر منم خیلی مظلوم و خونگیه از اول پیش خودم بوده و منم یسره میگفتم دعوا بده کتک نباید بزنی و.. کلاس اول و دوم دیدم نه نمیشه بقیه سواستفاده میکنن بعد گفتم هیچوقت شروع کننده دعوا نباش ولی کسی فحشت داد فحشش بده کتکت زد کتکش بزن الان کسی جرات نداره چپ نگاش کنه
دقیقا منم بهش میگفتم کتکاری نکن دستاشونو بگیر دفاع کنچندبارم حضورا رفتم مدرسه بی فایده بود اما نهایت ...
😅 واللا دیگه چیکار کنیم من میگفتم همه بچشونو مثل من تربیت میکنن مثلا از کتک و دعوا دورشون میکنن ولی رفتم مدرسه دیدم جو مدرسه مخصوصا پسرونه خشنه ، بچه هایی مثل پسر من له میشن بین اینا