2777
2789

ما یه هفته با اسرار اونا با خانواده همسر رفتیم اصفهان خونه دارن همسرم هیچ پولی نداشت خانوادشم میدونستن گفتن خرجت با ما

اونجا براشون مهمون اومد موندن ۹ نفر  

بخاطر مهمونا ما هیچ جا نرفتیم و من کلا در حال پذیرایی و بشور و بپز و کمک کردن بودم  

برگشتیم مادر شوهرم به شوهرم دیروز گفته که

ما خرج شما رو دادیم انقد اونجا دادیم انقد اینجا دادیم 

شوهرمم برا این که کم نیاره گفته زن منم فقط کار کرد جایی نرفتیم 

مادر شوهر و پدر شوهر زنگ زدن هرچی از دهنشون درومد به من گفتن که تو غر غر کردی  و کلا با من چپ افتادن من باید چیکار کنم ؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینبار که گذشت دیگه تموم شد

اما اگه بازم باهاشون بری مسافرت یا مثل کوزت براشون کار کنی ،یعنی مقصر خودتی🤷🏻‍♀️

95💞...96💍...97👰‍♀️🤵‍♂️...98🏠...99🤍...۴۰۰🚘...40۱🧑‍🎓...402🏖️🌊...403🤰...404🤱🏻

هیچی نگو و دفعه دیگه با این شرایط پا نشو و نرو.

خوبه خود همسرت درکت میکنه بذار خودش با خانواده اش رو در رو شه و صحبت کنه.شما سر سنگین باش.

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
هییچی نگو عبرت بشه برای دفعه بعد

حالا الان دیگه محل به من نمیذارن 

میگه دیگه نیا که کار نکنی

دیشب براشون مهمون اومد رفتم پایین کمک

رفتم ظرفا رو جم کنم چپ چپ نگام کرد گفت تو دست نزن

اینبار که گذشت دیگه تموم شداما اگه بازم باهاشون بری مسافرت یا مثل کوزت براشون کار کنی ،یعنی مقصر خود ...

من اونجا داشتم کمک میکردم بهش حالا این درسته بخاطر حرف شوهرم با من لج کنه ؟

حالا الان دیگه محل به من نمیذارن میگه دیگه نیا که کار نکنیدیشب براشون مهمون اومد رفتم پایین کمک رفت ...

بهتر خب چرا رفتی !؟ تا خودشون پا پیش نذاشتن اصلا نرو زیادم سر شوهرت غر نزن البته معلومه هوات و داره تا حدی.