کفش_پاشنه_فلزی۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 16394 عنوان اینجانب گند زدم 116 بازدید | 7 پست ب پارچه ام خواستم اعلام کنم ولی مگه من باخت میدم؟؟نهههههه درستش میکنم ولی امروز نه فردا خیلی خسته و مضطربم از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 1404/01/23 | 11:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کفش_پاشنه_فلزی۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 16394 چیکار کردی گند زدم ب پارچه ام داشتم خیاطی میکردم بشدت نابلد بلند پرواز و یک دنده هستم بگو تو که بلد نیستی برا چی ذهنی ی چی میسازی و میدوزی خو برو فیلم آموزشی رو ببین دیگه از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی
کفش_پاشنه_فلزی۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 16394 چیکار کردی پست قبل توضیح دادم از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی
خاطره۲ عضویت: 1396/09/28 تعداد پست: 12369 فداسرت قشنگ ریش ريشش کن تا دلت خنک بشه پارچه بی شعور نباید گند میزد به خودش
کفش_پاشنه_فلزی۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 16394 فداسرت قشنگ ریش ريشش کن تا دلت خنک بشه پارچه بی شعور نباید گند میزد به خودش نه عمرا باید درست بشه از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی