2777
2789

والدین عزیز

درس فرزندان شما به زودی آغاز می شود.

من میدانم شما چقدر اضطراب دارید که فرزندانتان بتوانند به خوبی

از عهده امتحانات بر آیند.

اما لطفا در نظر داشته باشید که در بین این دانش آموزان یک هنرمند

وجود دارد که نیازی به دانستن ریاضیات ندارد.

یک کارآفرین وجود دارد که نیازی به درک عمیق تاریخ یا ادبیات

انگلیسی ندارد.

یک موزیسین وجود دارد که کسب نمرات بالا در شیمی برایش

اهمیتی ندارد

یک ورزشکار وجود دارد که آمادگی بدنی و فیزیکی برایش بیش از درس فیزیک اهمیت دارد.

اگر فرزندتان نمرات بالایی کسب کرد عالی است. در غیر این صورت

لطفا اعتماد به نفس و شخصیتش را از او نگیرید.

به آنها بگویید مشکلی نیست آن فقط یک امتحان بود و آنها برای انجام

چیزهای بزرگتری در زندگی به دنیا آمده اند.

به آنها بگویید فارغ از هر نمره ای که کسب کنند شما آنها را دوست

خواهید داشت و آنها را قضاوت نخواهید کرد

لطفا این را انجام دهید تا ببینید چگونه فرزندانتان جهان را فتح خواهند کرد. یک امتحان یا نمره پایین نبایستی ،آرزوها استعداد و اعتماد به نفس آنها را فدا کند و

و در پایان لطفا فکر نکنید که دکترها و مهندسین تنها انسانهای خوشحال

و خوشبخت روی زمین هستند.

آنلاین شاپ زنانه دارم حتما یه سر بزنید توی تلگرامه،  ممنون میشم ازم حمایت کنید. بچه ها چون شروع کارمه و میخوام مشتری پیدا کنم خیلی ارزون میدم جنسامو و خیلیم با کیفیت هستن کارام ، میتونید مقایسه کنید،مانتو و عبا و کت دامن و لباس فرم اداری و....  https://t.me/foroushaztolidi_ziba

کاش خانواده‌ها بفهمن قبل از اینکه دیر بشه ....

کاش... 

آنلاین شاپ زنانه دارم حتما یه سر بزنید توی تلگرامه،  ممنون میشم ازم حمایت کنید. بچه ها چون شروع کارمه و میخوام مشتری پیدا کنم خیلی ارزون میدم جنسامو و خیلیم با کیفیت هستن کارام ، میتونید مقایسه کنید،مانتو و عبا و کت دامن و لباس فرم اداری و....  https://t.me/foroushaztolidi_ziba

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ عالی گفتی

کاش زمان دانش آموزی من، یکی اینو ب پدرم میگفت😔

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

چ عالی گفتیکاش زمان دانش آموزی من، یکی اینو ب پدرم میگفت😔

واقعا، من خودمم یه آدم هنرمند بودم که رشتهی ریاضی خوندم،  الانم میگم کاش هنر میخوندم

واقعا، من خودمم یه آدم هنرمند بودم که رشتهی ریاضی خوندم، الانم میگم کاش هنر میخوندم

من طراحیم عالیییی

مسابقات ناحیه و استان همیشه برنده بودم ولی نمیذاشتن ک کشوری هم شرکت کنم و همش ذوقمو کور میکردن ک بجا نقاشی تمرکزتو بذار روی درس و باید دکترشی، فرستادنم با گریه علوم تجربی و الان یه خانه دار بیچارم🥴

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲