2777
2789

بدش میاد از شما؟اخه من جتی خواسگاریمم نیومد فقط مراسمای بعدش اومد .از طرفی سرسنگین برخوردمون خیلی صمیمی نیستیم..

حس میکنم خوشش نمیاد ازم🥺

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هزاران هزار بار شکر 

از همین اول موضعش رو باهات مشخص کرده 

تو هم فهمیدی باید چطور رفتار کنی 

به هیچ عنوان بهش رو نده و خیلی عادی به زندگیت برس 

اینجوری نمیتونه تو زندگیت هم دخالت کنه 

با خانواده و داداشش مشکل دارن ،سرسنگین بهتره سعی کن این سرسنگینی را تا اخر حفظ کنی

از سگ کمتر کمتر کمتر اگر بیام نی نی سایت هرموقع دیدین با تاکید بهم بگیدد🔨غمگین ترین تصمیم مهاجرت بود ک خیلی طول کشید تا بپذیرم و برم دنبالش،ولی الان بابت اون تصمیم غمگین طولانی خوشحالترین و شکرگذارترینم،خوشحالم ک در کنار اصیلترین دیندارترین غیورترین فرزندان کوروش💔 نخواهم زیست *امروز دلم خواست بنویسم نزدیک ب پانزده ساله منتظرم امروز ک روزها را شمردم دلم ب حال خودم سوخت پونزده ساااال هرشب انتظار و دعا و نذر و نیاز و شکست ...دعام کنید حتی الانم با ناامیدی و خستگی نوشتم دعام کنید یعنی تموم میشه این انتظار یا اینکه من تموم میشم؟

نه خواهر شوهر منم همینه،حوصله مهمونی و این چیزا نداره فقط مراسم مهم میاد زیادم صمیمی نیستیم ولی خیلی ...

درسته بعضیا اینطورین ولی حس میکنم برای من اینطوریه چون خانوادتا شلوغن همش این مهمونی اون مهمونی درحال رفت امدن...

اگه خواستگاری نیاد فکرمیکنم با داداشش مشکل داره 

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
اره عزیزم

خيلي ام مهم نيست فقط نزار كه ميونه تو و همسرت رو خراب كنه اتفاقا مراسما نياد بهتره😂

من كه تجربه خوبي از خواهر شوهر نداشتم ولي اگه شوهرت طرف تو باشه اون مهم نيست

متاسفانه همسر سابق من دائم حرف خواهر و مادرش رو گوش ميداد

با خانواده و داداشش مشکل دارن ،سرسنگین بهتره سعی کن این سرسنگینی را تا اخر حفظ کنی

داداشش و خیلی دوست داره چون تامین شون میکرد هنوزم همینه ولی کمتر...یسری پیام داده بود بهش از. طرز صحبت و حرفاش درمورد من...فهمیدم دوست نداره منو تو رفاه ببینه در صورت ک ما نه خرجی داریم ب اون صورت ن شوهرم داره که برام کیلوکیلوطلا بخره ک هضمش بداش سخت یاشه