2777
2789

دوماهه خود درگیری دارم 

شکمم عینعو طبل شده پهلوهام زده بیرون

اصلا نمیتونم در برابر نخوردن و رژیم مقاومت کنم دارم دیوونه میشم کمکم کنید همین الانم کلی گند زدم😭😭😭

اللهم عجل لولیک الفرج

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میای همینجا دوتایی گزارش کار بدیم؟؟ من کمکت میکنم.. خودم ابان سال پیش ۸۷کیلو بودم اللن شدم ۷۶کیلو با رژیم و ورزش.. اولش سخته اما عادت میکنی

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

میای همینجا دوتایی گزارش کار بدیم؟؟ من کمکت میکنم.. خودم ابان سال پیش ۸۷کیلو بودم اللن شدم ۷۶کیلو با ...

یعنی خاااااک تو سر من

الان شاید چند تا شنبه اومده و تموم شده ولی من دست به اراده نشدم همش گند میزنم مخصوصا در برابر شیرینی

آخه کجای دنیا ۱۲ تا باقلوا رو تو یه ساعت میخورن!!!!!!!!😭😭😭😭😭😭😭

اللهم عجل لولیک الفرج
یعنی خاااااک تو سر منالان شاید چند تا شنبه اومده و تموم شده ولی من دست به اراده نشدم همش گند میزنم م ...

چه خبرته دختررر ــدیابت میگیری... هر چی شیرینی و شکلات مورد علافته از خونه و دم دستت دور کن. ـ

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

یعنی خاااااک تو سر منالان شاید چند تا شنبه اومده و تموم شده ولی من دست به اراده نشدم همش گند میزنم م ...

حالا چاقی به کنار.خدای نکرده قند میگیری.نکن با خودت اینکارو

فقط 33 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گلم اول زیر نظر دکتر حتما باش 

دوم همه غذا ها رو بخور ولی کم برنج کم بخور خورشت کم بریز 

سعی کن بعضی وعده ها غذا های سالم خوشمزه درست کنی انگیزه بگیری مثلا مرغ رو به روشی ک خودت دوست داری مزه دار کن بعد بزار تو فر یا سرخ کن  یا میگو سرخ کن  کنار غذا دسر و نوشیدنی سالم مثل دوغ بخور بزار سیر بشی 

خوراکی های رژیمی از فروشگاه ها بخر  خودت هم تو خونه خوراکی های سالم درست کن    صبحانه حتما مفصل بخور  میوه اگر مشکلی نداری حتما بخور  و خوراکی هایی مثل چیپس و پفک و‌.‌.‌‌... هم بخور ولی کمشون کن مثلا ماهی ۱ تا ۲ بار  یا اشتراکی با یه نفر 

و همیشه صبر و حوصله داشته باش

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

از همین حالا شروع کنصبحانه خیلی کم بخور، در حد سه چهار لقمهاینجوری معدت کوچیک میشه نهارم کم میخوری

ببین مثلا میگم صبحونه نخورم

نمونه اش همین امروز

صبحونه دوتا خرما یه سیب یه خیار ؛دوتا تکه قره قروت؛

دوتا کلوچه  و حدود ۲۰تا دونه پفک خوردم مثلا😭😭

هنوزم گشنمههههه 😑وحشتناک ریزه خواری دارم

اللهم عجل لولیک الفرج
حالا چاقی به کنار.خدای نکرده قند میگیری.نکن با خودت اینکارو

باورت میشه چهار تا بسته بزرگ شیرینی عید از این شیرینی کوچیکا خودم  تنهایی تموم کردم؟😭😭😭

به قران جدی میگم

اللهم عجل لولیک الفرج
ببین مثلا میگم صبحونه نخورمنمونه اش همین امروزصبحونه دوتا خرما یه سیب یه خیار ؛دوتا تکه قره قروت؛دوت ...

الان که گشنت میشه بازم یه میوه یا هویج بخور با یکی دوتا خرما.

البته اگه سرگرم کار باشی یادت میره و راحتتر تحمل می‌کنی.

یه شال ببند دور شکمت بنظرم تاثیر داره کمتر گشنه میشی