دوستان عزیزم، بیاین اگر رفتاری از همسر یا خانواده شون دیدیم به جنبه های مثبت نگاه کنیم.اگر همسرمون حوصله نداره به این فکر کنیم که چقدر برامون زحمت میکشه تا بتونه شرمندمون نباشه. اگر مادر همسرمون نگرانه چون پسرش رو تو دامنش بزرگ کرده و قصدش بهم زدن زندگی نیست اگر بود هیچوقت اجازه ازدواج نمیداد. اگر شخصی بهمون حسادت میکنه چون مارو برتر میبینه و خودش رو پایینتر. اگر همسرمون عصبانیه ما نمیدونیم طی روز بیرون چی بهش گذشته. بیاین همگی باهم منبع انرژی و آرامش خانواده و جامعه باشیم. بیاین باهم مهربون باشیم ♥️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بله عزیزم ولی خب الانم که میتونه دا ه دریغ میکنه آخه که ماهانه به زنش ۳۰۰ تومن میده اصلا حالیش نیست منم خرج دارم حتی اجازه نمیده برم سر کار صبح از بی پولی کلی گریه کردم 😭
بله با مهربونی گفتم ولی اصلا محل نمیزاره شرایط اقتصادیشم بد نیست؛ بله مخالفه
عزیزم به نظرم 6 ماه خیلی به همسرتون محبت کنین. طوری که به احترام شما نتونه حرفی رو حرفتون بزنن. هم محترمانه و هم مهربونانه. تغییر یک مرد 6 ماه حداقل زمان میبره. امتحانش کنین. تو تاپیکم چند نمونه احترام به همسر هست اگر خواستین بخونین