2777
2789
عنوان

مامانالطفا بیان کمک ...

97 بازدید | 12 پست

دخترم ۴ ماه و نیمشه کم میخوره کم میخوابه وزنش کمه دکتر گفته رفلاکس داره و رانی تیدین بهش داده و فرنی هم دو روزه براش  شروع کردم  ...از وقتی فرنی بهش دادم بدتر شده بشدت بیقراره مثل بچه های بیش فعال شده جیغ میزنه و شیر هم کمتر میخوره

میشه راهنمایی کنید بگید ایا این مسایل طبیعیه ومربوط به رانی تیدین هست یا غذای کمکی

و اینکه درمورد  شروع غذای کمکی اگر تجربه ای یا موردخاصی میدونید بهم بگین که انجام بدم ....

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

عزیزم شیرتو بدوش با قطره چکان بده بخوره،رفلاکسی ها از ماه چهارم تو بیداری از سینه شیر نمیخورن،یا باید تو خواب بخورن یا که هیچ.بعد هر شیردهی ۲۰دقیقه سرپا نگهش دار،اگه خیلی شدید نیست رفلاکسش ،بهش رانیتیدین نده،خودت پیشگیری کن 

هیچوقت چیزی رو بزور از خداوند نخواهید که خیرش را نمی بینید،خداوند هر وقت صلاح داند عطا نماید🌷پس فقط شُکر شُکر شُکر🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شیرتو بدوش با قطره چکان بده بخوره،رفلاکسی ها از ماه چهارم تو بیداری از سینه شیر نمیخورن،یا بای ...

رانی تیدین باعث بیقراریش میشه؟

میگیره ولی گاهی هم میدوشم با قاشق میدم

پس اولش یه قاشق فرنی بریز تو نصف لیوان شیر بریز تو شیشه بده بخوره.یا آب سوپ رو از صافی رد کن بریز توشیشه بده بخوره طعمش رو که بفهمه کم کم خوشش میاد و میخوره

مهربانی را اگر قسمت کنیم💕من یقین دارم به ماهم میرسد!           آدمی گر ایستد بربام عشق❤دستهایش تا خداهم میرود🤞
رانی تیدین باعث بیقراریش میشه؟

رانیتیدین در موارد شدید رفلاکس هست،زیادم باعث پیشگیری نمیشه،بهتره خودت دست به کار شی،اگه شیرخودتو میدی مواردی که باعث رفلاکس میشه رو پرهیز کن،مثل استفاده از تخم مرغ،لبنیات،سس،آجیل و....بعد شیردهی ۲۰دقیقه سرپا نگهش دار،موقع خواب یا تعویض پوشک زیر تشکش بالش بزار،سرش بالا باشه اسید معدش برنکرده. گلوشو بسوزونه،تو یه وعده شیردهی معدشو پر نکن،که شیر پس بزنه،غذا هم لعاب برنج ،آب سوپ،آب گوشت مرغ بده،غذاها بیشتر آبکی باشن تا جامد،چون هنوز دستگاه گوارشش توانایی هضم غذای جامد رو نداره،بیقراریش بیشتر بخاطر اذیت معدش هست

هیچوقت چیزی رو بزور از خداوند نخواهید که خیرش را نمی بینید،خداوند هر وقت صلاح داند عطا نماید🌷پس فقط شُکر شُکر شُکر🌷
رانیتیدین در موارد شدید رفلاکس هست،زیادم باعث پیشگیری نمیشه،بهتره خودت دست به کار شی،اگه شیرخودتو می ...

ممنونم مهربونم خیلی خوب گفتین 

ولی نمیدونم حالا غذا کمکی باز ادامه بدم یا قطعش کنم چون معدش واقعا امروز اذیت شد امروز روز سوم شروع غذا بود

پس اولش یه قاشق فرنی بریز تو نصف لیوان شیر بریز تو شیشه بده بخوره.یا آب سوپ رو از صافی رد کن بریز تو ...

رها جان با  شیشه بدم از سینه خوردن نمی افته؟

رها جان با  شیشه بدم از سینه خوردن نمی افته؟

سعی کن از یه وعده شروع کنی مثلا عصر ساعت ۷  یا ۸ بده شیشه رو که دیگه یکی دوساعت بعدش سینه تو بخواد واسه خوابیدن.بعد یکی دوماه دیگه با قاشق بده.

مهربانی را اگر قسمت کنیم💕من یقین دارم به ماهم میرسد!           آدمی گر ایستد بربام عشق❤دستهایش تا خداهم میرود🤞
ممنونم مهربونم خیلی خوب گفتین  ولی نمیدونم حالا غذا کمکی باز ادامه بدم یا قطعش کنم چون معدش وا ...

خواهش عزیزم🌺🌺🌺🌺بخاطر اینکه وزن نمیگیره،غذای کمکی بده بهش،ولی گفتم حتما آبکی باشن،جامد نباشه،از آب سوپ،برنج،گوشت،بزار ویتامین بدنش تامین شه،حتما شیرتو بدوش با قطره چکان آرام ارام بده بخوره،وزن بگیره،دختر منم اینجوری بود،بهش شیرخشک ندادم،شیر خودمو میدوشیدم مخصوصا اول صبح زیاد بود با قطره چکان میدادم میخورد،۵ماه که رد کرد کامل خوب شد خودش شیر خورد،وزنشم افت نکرد،هروقت سینتو خورد باقیمانده شیر تو سینه رو هم بدوش بده بخوره،چون چربی آخر شیر برا وزن گیری خوبه،شبا تو خواب شیر خواست بده بخوره،سعی کن طول روز هروقت خسته هست حتما بخوابونش،اینجوری بدنش راحتتره،تو بیداری بخاطر اسید معده خیلی بیقراره،

خواهش عزیزم🌺🌺🌺🌺بخاطر اینکه وزن نمیگیره،غذای کمکی بده بهش،ولی گفتم حتما آبکی باشن،جامد نباشه،از آ ...

مرسی عزیزم حتما این کارو میکنم 

فقط شما امپرازولم ندادین؟

مرسی عزیزم حتما این کارو میکنم  فقط شما امپرازولم ندادین؟

نه عزیزم.فقط رانیتیدین تا۱۰روز دادم،بعدش دلم سوخت بچه به اون کوچیکی اینارو چه جوری میخوره،تو اینترنت کلی راجب به رفلاکس تحقیق کردم،عوارض داروهارو خوندم،مصمم شدم پیشگیری کنم که تشدید نشه،در حالت کلی رفلاکس یه دوره ای هست باید گذرانده شه،کم کم با تکمیل سیستم گوارشی کلا رفلاکس و کولیک وهر ناراحتی که بچه داشته باشه خوب میشه،معمولا از۶_ماهگی ،که غلط زدن و سینه خیز رفتن ایناهم از بین میرن،.این داروها ضررشون بیشتر از فایدشون هست،راستی عرق نعنا شدیدا رفلاکسو زیاد میکنه،اونم ممنوع