2777
2789
عنوان

شکایت از ارایشگر

420 بازدید | 12 پست

کسی اطلاعی داره 

ایا میشه از ارایشگر شکایت کرد 

موهامو سوزنده الان با بی ادبی تمام جواب میده 

تعداد رای : 14
نظرسنجی
شکایتم نتیجه میده
10
71%
شکایتم نتیجه نمیده
4
28%

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیام داده تو دستمزد منو ندادی مگه میشه شماره کارت به اسم یه اقا بود واریز کردم

عکس شماره کارت و پرینت واریز و پیامک هارو ببر اصناف

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
پیام داده تو دستمزد منو ندادی مگه میشه شماره کارت به اسم یه اقا بود واریز کردم

البته سوختگی مو خیلی پیش میاد بخاطر مواد و جنس مو... اگر انکار نکنه و بپذیره خوبه

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
البته سوختگی مو خیلی پیش میاد بخاطر مواد و جنس مو... اگر انکار نکنه و بپذیره خوبه

سال قبل انجام دادم نسوخت امسال فقط فیس فریم کردم الان خورد شدن هیچ یه ماه نشده

سوختگی مو رو وقتی آرایشگر میبینه موهاش امکان سوختگی داره باید اعلام کنه بهش که به اون پایه نمیرسه یا میسوزه مسئولیت با خود مشتریه که بپذیره یا نه،از نظر قانونی باید از مشتری امضا بگیره که هیچ کدوم از آرایشگرا اینکه نمیکنن فقط یه آرایشگر حرفه ای انجام میده

سوختگی مو رو وقتی آرایشگر میبینه موهاش امکان سوختگی داره باید اعلام کنه بهش که به اون پایه نمیرسه یا ...

نه گفت موهای خیلی سالمی داری اصلا نگفت سوخته 

فقط گفت اگر راضی نشدی بیار ریشه گیری کنم برات هی از اون اصرار از من انکار که نه خوبه من اصلا ندونستم که سوخته 

اومدم خونه شستم موهام ده رنگ شد بعد هی خورد میشه میریزه تا نوک بینیم رسیده