2777
2789
عنوان

وسواس فکری به یه شخص

155 بازدید | 23 پست

سلام 

من دچار وسواس فکری و افسردگی شدم

تقریبا دوسال پیش به یه شخصی وسواس فکری پیدا کرده بودم م مدام فکرش داشت عذابم میداد رفتم دکتر روانشناس بهم گفت هم وسواس فکری داری هم افسردگی باید قرص مصرف کنی منم به روانپزشک مراجعه کردم و قرص فلوکستین ۲۰ با رسپیریدون ۱ مصرف کردم و خوب شدم و سرخود قرصا رو ترک کردم بعد از گذشت یکماه دوباره حالم بده شد و من باز شروع کردم قرصارو مصرف کردم دوباره بهتر شدم یه مدتی مصرف کردم باز ترک کردم 

اما الان دوباره بعد از گذشت دوسال به یه شخص دیگه ای وسواس فکری پیدا کردم مدام تو ذهنمه مدام فکرش عذابم میده حالم اصن خوب نیس بنظرتون دوباره قرصامو بخورم یا برم پیش روانپزشکم دوباره؟؟؟

توروخدا راهنماییم کنید ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکلو ریشه ای حل کن دارو موقتیه که 

از ذهنت شروع کن تلاش کن کنترلش کنی تمرین کن 

همه چیزو رو برگه بنویس هر حسی داری و معایب اون آدمی ک میگی وسواس داری بهش و هر موقعیتی که باعث میشه بیشتر ذهنت درگیرش بشه رو بنویس بعد سعی کن از اون موقعیت ها دوری کنی. یه راهشم اینه ک با اون طرف حرف بزنی دعواتون بشه ب.رینی بهش و بعد متفر بشی ازش بقیش دیگه اسونه😂

به هیچ وجه نباید قرص هارو سر خود قطع میکردییی 

می دونی چقدر عوارض دارهههه؟

معمولا آدم سر کسی که دوسش داره وسواس میگیره 

این آدمو تا حد امکان از زندگیت حذف کن تا درمان بشی 

و اگه موقع درس خوندن و تحصیل اینات نیست 

قرص ها رو کامل مصرف کن تا تموم بشه 

ولی اگه هست بدون این قرصا خواب آلودگی و خستگی و اینا میاره 

زمانی که از تلف کردنش لذت میبری ، اون زمان تلف شده نیست🌌🌌🌌🌌

قرصاتو سرخود ترک کردی یا زیر نظر دکتر؟حتما برو دکتر و دوره درمانتو کامل کن

سرخود ترک کردم 

دکترم گفته بود فقط یکماه بخور بعدش حتما بیا پیشم اما من یکماه خوردم خوب شدم و نرفتم دیگه پیشش و سرخود ترک کردم

به هیچ وجه نباید قرص هارو سر خود قطع میکردییی می دونی چقدر عوارض دارهههه؟معمولا آدم سر کسی که دوسش د ...

من ازدواج کردم بچه ۳ساله دارم

این وسواس فکری دوساله هی می‌ره و میاد واقعا روح و روانم بهم ریخته

مشکلو ریشه ای حل کن دارو موقتیه که از ذهنت شروع کن تلاش کن کنترلش کنی تمرین کن همه چیزو رو برگه بنوی ...

اتفاقا روانشاسم بهم همینو گفت که بنویسم رو برگه و بعدش پاره کنم بندازم دوراما تاحالا اینکارو نکردم احساس میکنم بی فایده

فکر اون شخص ک میاد تو ذهنم همش سعی میکنم حواسمو پرت کنم تا نیاد تو ذهنم ولی هی میاد هی میاد خیلی بی حوصلم می‌کنه عصبیم کرده همش می‌شینم گریه میکنم 

روانشناسی گفته بود اصن سعی نکن فکراتو سرکوب کنی راحت بزار هر فکری ک میاد سراغت بیاد آزاد بزار ذهنتو 

اتفاقا روانشاسم بهم همینو گفت که بنویسم رو برگه و بعدش پاره کنم بندازم دوراما تاحالا اینکارو نکردم ا ...

دقیقا خوب انجام بده ضرری که نداره نتیجشو میبینی بنظر سادس ولی حتما دلیل علمی پشتشه 

و اینکه گفته فکراتو سرکوب نکنه درست گفته تو ببین بیشتر اذیت شدنات بخاطر همین سرکوب و این خود درگیری ذهنیته که میاد تو ذهنت هی نهیب میزنی به خودت و فحش شاید بدی به خودتو افکارت همین باعث میشه اذیت بشی وگرنه اگه سرکوب نکنی و برات مهم نباشه وسواست اوکی میشه بشین اینقد فک کن که خسته بشی😂 دنبتل یه دلیل هم بگرد برای فراموش کردن اون فرد وقتی پیداش کنی ساده تر میشه همه چی

من ازدواج کردم بچه ۳ساله دارماین وسواس فکری دوساله هی می‌ره و میاد واقعا روح و روانم بهم ریخته

الهیی که مشکلت خیلی زود حل بشه منم داشتم می دونم چقدر سخته 🥺🥺خدا بهتت صبرر بدهههه 

این ادمی که روش وسواس گرفتید از افراد فامیل یا دوستاتون هست ؟اگه شرایطشو دارین یکم ارتباطتونو باهاش محدود کنید 

چون هرچی ببینیدش بیشتر ذهنتونو مشغول میکنه

زمانی که از تلف کردنش لذت میبری ، اون زمان تلف شده نیست🌌🌌🌌🌌

دقیقا خوب انجام بده ضرری که نداره نتیجشو میبینی بنظر سادس ولی حتما دلیل علمی پشتشه و اینکه گفته فکرا ...

جالب اینجاس ک اون شخص ک فکرش داره آزارم میده ازش متنفرم یجوری ک میدیدمش حالم بده میشد اصن فکرشو نمی‌کردم یه روزی فکرم درگیرش بشه یجوری وسواس پیدا کردم خود بخود میاد تو ذهنم