2777
2789

برای کاشت ناخن عموماً از چسب ها و مواد شیمیایی استفاده می شود که این مواد منجر به ایجاد واکنش های آلرژیک بدن می شود. این مواد می توانند باعث ترک خوردگی ناخن طبیعی شوند و بر روی آنها شکاف های عمیق ایجاد کنند.

چسب هایی که بر روی ناخن زده می شوند، امکان تنفس بافت ها و گردش هوا را سلب می نمایند. به همین دلیل مکانی خوب برای رشد قارچ ها فراهم می آورند. کاشت ناخن می تواند بافت ناخن طبیعی را به صورت کامل از بین برده و تغییر دهد.

چسبی که برای کاشت ناخن استفاده می شود عموماً دارای یک گاز سمی می باشد که می تواند بر روی سیستم تنفسی افراد تأثیر گذاشته و گاهی موجب مسمومیت های شدید شود.

وقتی اقدام به کاشت می نمایید، اکسیژن رسانی به بافت های ناخن انجام نمی شود، لذا این امر باعث می شود تا ناخن ها به مرور کدر و زرد شود.

ولی بازم عاشق کاشتم

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش ادمها مد پرست و دنیا پرست نبودن خدا پرست بودن

من ناخن میکارم ولی خداپرستم

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
چن بار این تاپیکو میزنید؟همه چیز ددرس شده فقط مشکلمون ناخن کاشتو موی خانماس؟چرا دنبال حقتون نمیرید ا ...

گل گفتی دختر

خدا لعنت کنه هر کی این کاشت رو باب کردو

خدا لعنت کنه تو رو انشالله