سلام بچه ها من نه هفته چهار پنج روزمه از همون اول فقط یه بار آوردم بالا الآن هم درد سینه ندارم و علائمم دیگه نیست ترشح و خونریزی هم ندارم فقط کمرم درد میکنه به نظرتون عادیه؟ترسیدم چون علائم ندارم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
امروز صبح؟؟؟الان هنوز صبحه که اجازه بده تا عصر ببین علائم چطور میشه ؟الان ممکنه درد سینه قطع بشهاما ...
من هر وقت از خواب بیدار میشدم یا همون توی خواب نصفه شب حالت تهوع و سرگیجه اذیتم میکرد ولی امروز این جوری نشدم سینه هامم درد نمیکنه چون سقط داشتم ترسیدم
علائم برا هر کسی یه طور هست عزیزم برا بچه اولم پنج ماهگی به دکتر میگفتم مطمعنی من باردار هستم؟.شما د ...
آره درد کمر دارم ولی استراحت میکنم خوب میشه درد کمرم آنقدری نیست که اذیتم کنه ولی علائمم کم شده میترسم من هر روز صبح این موقع ها از شدت ویار نمیتونستم بشینم ولی الان این جوری نیستم