2777
2789

سلام.

راستش من خيلى وقته نذر كرده بودم اگه حاجتم برآورده بشه براى هركى خواست آية الكرسى بخونم ولى دلم طاقت نياورد و دوست داشتم قبل از اون نذرم رو ادا كنم.

اگه دوست داشتيد منم دعا كنيد.

(حتما براى همه ميخونم پيشاپيش معذرت ميخوام اگه دير جواب دادم.)

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. اللهم عجل لولیک الفرج.امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سو.یا من اسمه دواء و ذکره شفا.اللهم اشف کل مریض.

برای من بخون۰ دیگه دهنم صاف شد از بلاتکلیفی😐😐😐😐

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم به نیت من همسرم و برادرم بخون. منم براتون نادعلی میخونم. انشالله حاحت روا شی

صبح میشه این شب. باز میشه این در... گاهی اوقات اتفاقی تو زندگیت میوفته که زندگیت رو دو قسمت میکنه. قبل اون اتفاق،بعد اون اتفاق . خدایا تنها امیدمی

عزیزم برای سلامتیه نی نی میخونی لطفا.

۴ تا سقط داشتم و الانم لکه بینی دارم.

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl