2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی هم عالیخدا برای هم نگهتون داره❤️

متشکرم امیدوارم شما هم زندگی خوبی داشته باشید

ادم فقط نباید زندگی رو سخت بگیره اگر سخت گرفتی بهت سخت میگیره

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

دقیقا چون ازدواج خودش یه جورایی باعث حس تنهایی بیشتر میشه

به نظرم این طور نیست ما خودمون روزهای اول خواب نداشتیم فقط با هم حرف میزدیم باورت نمیشه همون روزهای اول کل زندگیمونو برای هم تعریف کردیم

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

به نظرم این طور نیست ما خودمون روزهای اول خواب نداشتیم فقط با هم حرف میزدیم باورت نمیشه همون روزهای ...

البته به اون طرف هم بستگی داره کسی که واقعا درک داشته باشه نمیزاره احساس تنهایی داشته باشی ولی خب کم هم پیدا میشه

مخصوصا وقتی به خاطر کمبود محبت از طرف خانواده ازدواج کنی اون حس چند برابر میشه

البته به اون طرف هم بستگی داره کسی که واقعا درک داشته باشه نمیزاره احساس تنهایی داشته باشی ولی خب کم ...

ببین وفتی دو نفر قصد دارند واقعا با هم زندگی کنند بجای اینکه مش بخوان مچ همدیگر رو بگیرن دست همدیگه رو بگیر ن بجای اینکه بخوان خودشون رو ثابت کنند عشق و علاقه شون به هم ثابت کنند زندگی خیلی شرین تر و قشنگتر پیش میره