2777
2789
عنوان

مامانای بچه دار کمکم کنین

251 بازدید | 44 پست

یه هفته میشه که دخترم تا صبح پوشکش خشک میمونه ، ولی نگم از نزدیکای صبح 😩

اصلا نمیتونم بخوابم ولی یه وقت که خوابیدمو بیدار میشم میبینم پوشکش از بغل کلی نم پس داده 😭 همه جارو هم نجس کرده از بس اون مدلی وول خورده

دیروز نخوابیدم نزدیکای صبح شیر دارم که جیش کنه عوضش کنم بعد بخوابم ، یهو دیدم همینجوري که داشت شیر میخورد ، جیش کرد قشنگ ریخت رو تشکش ، اصلا انگار پوشک نبستم ، با چشمای خودم دیدم که ریخت

دوستان بچه دوممه ناشی نیستم ، میدونم پوشکش اندازست و شل هم نیست ولی چون تا صبح خشک میمونه ، صبح حجم ادرارش خیلی خیلی زیاد میشه اصلا نمیشه کنترلش کرد ، دیگه همه جام درد میکنه از بس شستم

کسی راهکاری داره ؟؟

عزیزم حتما ی مشکلی داره پوشکه

غیرممکنه با یبار جیش پس بده اخه مگ چقده حجمش

مال پسر من اویزون میشد پس نمیداد

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

حجم ادرار هذچقدرم زیاد باشه نباید پس بده ..

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم حتما ی مشکلی داره پوشکهغیرممکنه با یبار جیش پس بده اخه مگ چقده حجمشمال پسر من اویزون میشد پس ن ...

نمیدونم به خدا دیگه درمونده شدم ، هر صبح میبرمش حموم 

موافیکس میبندم

عزیز میتونی صبح قبل خواب ببرش دستشویی روش یه ذره آب خنک بگیر که ادرارش رو کنه بعد پوشکش کن و بخوابونش.

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
نمیدونم به خدا دیگه درمونده شدم ، هر صبح میبرمش حموم موافیکس میبندم

میخوای یه کلیپ درست بستن ببین

شاید واقعا اشتباه میبندی یا سایز نیست

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

عزیز میتونی صبح قبل خواب ببرش دستشویی روش یه ذره آب خنک بگیر که ادرارش رو کنه بعد پوشکش کن و بخوابون ...

آخه بیدار نمیشه که فقط صدا میده میفهمم شیر میخواد 

الانم ۱۸ ماهشه ، هر روزم به خاطر این مشکل به زور بیدارش میکنم میبرمش حموم کلی گریه میکنه

مارک مای بیبی رو عوض کن .... دم صبح زیرش تشک مشمایی بنداز

موافیکس میبندم 

یه جا نمیخوابه که ، بعضی وقتا واقعا پامیشم دنبالش میگردم از بس وول میخوره از این طرف اتاق میره اون طرف اتاق

آخه بیدار نمیشه که فقط صدا میده میفهمم شیر میخواد الانم ۱۸ ماهشه ، هر روزم به خاطر این مشکل به زور ب ...

خب خیس کنه چرا حموم می‌بری بچه رو. پوشکش رو عوض کن لباساش هم اگه خیس میشه عوض کن. برای اینکه تشکش کثیف نشه همون موقع که می‌دونی داره جیش می‌کنه زیر انداز تعویض بزار زیرش.