2777
2789
عنوان

هوس چیپس کردم کسی تو خونه درست کردههههه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 41 پست

سیب زمینی سرخ کن یکم رب توش بزن سرخ کن عالی میشه 

چیپس یبار درس کردم خوب نشد

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

سیب زمینی سرخ کن یکم رب توش بزن سرخ کن عالی میشه چیپس یبار درس کردم خوب نشد

پفک هندی بگیر درست کن عین چیپس میشه اونا

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پریروز درست کردمتازه حوصله نداشتم خشکشونم‌ نکردم ولی عالی شدن

چجوری درست میکنی؟

روغن سرخ کردنی استفاده میکنی؟

«زندگی مینیمالیستی» یعنی بازگشت به سادگی، به اصلِ آن‌چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن این‌که شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

چجوری درست میکنی؟روغن سرخ کردنی استفاده میکنی؟

مطعن باش ترد نمیشه  

اون بازاریا هزار بار فریز میشه بعد تو روغن سرخ میکنن 

بعد نازک پوست کندن شستی؟مگه میشه خیس تو روغن انداختحیاط بزرک و تاریکه میترسم برم دنبال سیب زمینی😭😭

آره 

فقط ریختم‌ تو آبکش به اندازه ای که آبش بره 

بعدم ورقه ها رو با فاصله انداختم تو ماهیتابه

بذار فردا هم نمیترسی همم بوی روغن تو خونه راه نمیفته

مطعن باش ترد نمیشه اون بازاریا هزار بار فریز میشه بعد تو روغن سرخ میکنن

من با سه چهار تا روش مختلف درست کردم ولی مثل بیرون نمیشه یه جاهاییش نرم میمونه☹️

فکر کنم اگه چند دقیقه اب پز بشه بعد سرخ بشه خوب بشه 

«زندگی مینیمالیستی» یعنی بازگشت به سادگی، به اصلِ آن‌چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن این‌که شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

اتفاقا میشه

خیلی مشتاقم فردا درس کنم ببینم چی میشه  ا

چجوری درست میکنی؟روغن سرخ کردنی استفاده میکنی؟

یا با پوست کن ورقه میکنم 

یا با رشته کن رشته ایش میکنم

وقتی ورقه کردم میشورم و میریزم تو آبکش که آبش بره

اگه خشکش کنی هم که بهتره

بعدم روغن سرخ کردنی گذاشتم داغ بشه 

با فاصله ورقه ها رو ریختم تو ماهیتابه و گذاشتم سرخ بشن

بعدم که از روغن کشیدم گذاشتم رو کاغذ روغن گیر

یا با پوست کن ورقه میکنم یا با رشته کن رشته ایش میکنموقتی ورقه کردم میشورم و میریزم تو آبکش که آبش ب ...

بعد مال شما هم دورش قهوه ای میشه ؟یا کلا زرد میمونه؟

میگم با اب سرد نشومیخوای سریع بشه سیب زمینیتو پوست کن و بشور همون لحظه خشکش کن قبل از نازک کردن بعدش ...

سفت نمیشه من یکبار درست کردم خیلی سفت شد مثل چیپس های بسته بندی نشد بافتش

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
خیلی مشتاقم فردا درس کنم ببینم چی میشه ا

امتحان کن

با پوست کن یا رشته کن خوب میشه

با رشته کن ممکنه بچسبه به هم و یه گلوله ترد بهت بده

ولی ورقه ای نه 

میتونی یکی یکی بندازی تو ماهیتابه که نچسبن بهم

وقتی هم از روغن کشیدی یا بذار رو کاغذ روغن گیر یا بریز تو آبکش فلزی که خمیر نشن

نه مگر اینکه بسوزه قهوه ای بشهروغنش به اندازه بریزی یکدست میشه

باید امتحان کنم 

ممنون عزیزم 😍