2777
2789

بچه ها شمارشو پیدا کردم یبار زنگ زدم همینجوری به بهانه کار و سمینار ولی خاک تو سرم جرات نکردم چیزی بهش بگم میگین چیکار کنم ؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکم غرور داشته باش ! جهنم که رفته خودتو چقدر کوچیک میکنیییی شوهر کردن به چه قیمتی اخه

وای وااای متنفرم یهو یکی مثل زورو میپره وسط از هیچی خبر نداره یه نظری میده حداقل اولش بپرس شوهر کردن به چه قیمتی ؟ چه طرز حرف زدنه بخدا اگه همین خواستگار برای تو میومد خودتو شرحه شرحه میکردی 

خواستگارت و دزدیدن؟

طرف وضعش عالی بود از همکارم شماره منو خواست باهام حرف بزنه برای ازدواج بعد منو کامل میشناسه ولی یهو دیدم با دخترخاله اون همکارم که اصلا همونمیشناسن استوری گداشته تو این سایت چند نفر بهم گفتن زنگ بزن به خواستگارت بگو بهش 

وای وااای متنفرم یهو یکی مثل زورو میپره وسط از هیچی خبر نداره یه نظری میده حداقل اولش بپرس شوهر کردن ...

اروممممممم چراا میپری به من؟؟؟؟؟؟ وقتی تاپیک میزنی یکم جنبه هم داشته باش و نظر بقیه رو بشنو .

نگران نباش من خودمو برا پسری که منو نخواد نمیکشم 

اروممممممم چراا میپری به من؟؟؟؟؟؟ وقتی تاپیک میزنی یکم جنبه هم داشته باش و نظر بقیه رو بشنو .نگران ن ...

اخه خنگ خدا بحث نطر نیست بحث حرف مفته خب میخوای نظر بدی یکم دیتیل نمیخوای ؟ چرا شخصیت خودتونو پایین میارین اخه 

خب مگه طرف شما و نمیشناخته ؟ قیافتون و ندیده

چرااا منو کامل میشناسه حتی میدونست جدا شدم ولی تو این سایت خیلیا گفتن که شاید همکارت بهش گفته که تو نامزد داری چون من پسره رو میشناسم خانواده اصل و نسب دارین اگر نمیخواست خواستگاری کنه اصلا به همکارم‌نمیگفت و اسم خودشو در نمیکرد اصلا بین همکارا 

چرااا منو کامل میشناسه حتی میدونست جدا شدم ولی تو این سایت خیلیا گفتن که شاید همکارت بهش گفته که تو ...

خب زنگ بزنی بگی چی ؟ بگی فلانی چرا نمیای من و بگیری .

نمیشه که ...

مگه کسی و واسط کنی