در صورتی که پدرشوهر یه خونه بزرگ۲۰۰ متری براشون خریده باشه.ماشین و زمین خریده باشه.و عروس هم طبقه ی بالای پدرشوهرش بشینه،و پدرشوهرمادرشوهر ناتوان باشن.ب نظر شما در مقابل این همه پولی ک قطعا ب فرزندانش میرسه وظیفه نداره گاهی سر بزنه و غذایی درست کنه؟
برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
اگر درست کنه لطف کرده و بسیار پسندیده هست اونم نه به شکلی که توقع بشه و هر وعده بخواد بفرسته
باز در مواقع الزام و اصطرار و موقعیت هرکس فرق میکنه
یه دل میگه برم برم یه دل میگه نرم نرم طاقت نداره دلم دلم بی تو چه کنم پیش ای عشق زیبا زیبا خیلی کوچیکه دنیا دنیا با یاد تو ام هرجا هرجا ترکت نکنم سلطان قلبم توهستی توهستی دروازه های دلم را شکستی شکستی پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی با من پیوستی