2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جوریکه  حرفی مخالف نظرش بزنم ،داد میزنه ،پرخاشگری میکنه ، اول با ارامش باهاش حرف میزدم ،امروز دمپایی رو برداشتم  گفتم اگه داد بزنی با همین میزنمت   

مثل یک پروتن فکر کن..... همیشه مثبت  
درست می شه ی کم صبوری کن یهو عوض نشو

فکر نمیکنم ،بنظرم  از همین جا باید جلوشو بگیرم و گرنه سوارم میشع و بزرگتر بشع نمیتونم از پسش بر بیام  یجوری چش غره میرع و دستاشو برام مشت میکنه که ازش گاهی اوقات میترسم  باورت میشع؟

فکر نمیکنم ،بنظرم از همین جا باید جلوشو بگیرم و گرنه سوارم میشع و بزرگتر بشع نمیتونم از پسش بر بیام ...

بله باورم می شه 

اما باید بچه مون رو با زمونه خودش بزرگ کنیم 

ی نگاهی به بچه های هم سنش بکن 

ببین دنیا با چه سرعتی تغییر کرده 

دهه ۷۰ و ۶۰ بچه ها فقط چشم چشم 

الان می خوان حرف بزنن اظهار نظر کنن خودی نشون بدن 

اگه صبوری کنی تو دوره نوجوونی ش ثمره ش رو بعدا می بینی

بله باورم می شه اما باید بچه مون رو با زمونه خودش بزرگ کنیم ی نگاهی به بچه های هم سنش بکن ببین دنیا ...

صبوری یعنی چیکار کنم ؟ یعنی هر کار و رفتار اشتباهی خواست انجام بده ؟ هیچی نگم ؟؟ پس چجوری بفهمه چی درستع چی غلط؟

صبوری یعنی چیکار کنم ؟ یعنی هر کار و رفتار اشتباهی خواست انجام بده ؟ هیچی نگم ؟؟ پس چجوری بفهمه چی د ...

ی سری خط قرمز کلی داشته باش

از خودت الگو می گیره 

مثلا اگه خودت غرق آرایش و مو رنگ کرده میری بیرون ...نمی تونی به اون بگی ساده و بی آلایش باش

خودت عصبی باشی نمی تونی از اون سکوت بخوای

ولی خط قرمزها رو مشخص کن 

سخت گیری بی مورد نکن رو جزئیات گیر نده 

گیر دادن باعث می شه نوجوون لجبازی کنه