2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدرسه من انقدر بزرگ بود و چد طبقه بود و و حیاطشم انقدر بزرگ بود و دستشویی هم بعد حیاط بزرگه داخل حیاط پشتی بود اونموقع ها هم شایعه جن و اینا درست کرده بودن هیچی دیگه ماهم بچه بودیم حتی اگه داشتیم میترکیدیم هم نمیرفتیم سرویس اتقدر وحشتناک بود، بعد اون حیاط بزرگه یه حیاط پشتی بود اونجا دستشویی بود

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀

دستشویی که یه دست از توش میاد بیرون

دقیقااااا

شمام داشتید

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀

تا دلت بخواد تروما دارم 

بزرگ‌ترینش اینه که بچه بودم یه خونه خیلی بزرگ داشتیم با دوتا اتاق تو این خونه مامانم همیشه به بهانه اینکه درس دارم ولم میکرد میرفت گردش پدرمم سرکار بود من از وحشت زهره ترک بودم همیشه حتی در اتاق هم که قفل میکردم خیالم راحت نبود چون درها شیشه داشت اما حفاظ نداشت 

حالا بعد از حدود ۲۰ سال همیشه کابوس اون خونه رو میبینم که در خطرم و در قفل نمیشه 

از خونه ویلایی هم متنفرم 

با اینکه شرایط گرفتن ویلایی دارم اما نمیتونم و آپارتمان احساس امنیت میکنم 

یعنی چی😅😅

تو مدرسه بچه های سال بالایی میخواستن بچه های کوچیکترو‌اذیت کنن میگفتن از تو توالت ها یه دست میاد بیرون ادمو میگیره 🤦🏻

سلام بر مادرم، اولین وطن ها و آخرین تبعیدگاها ... 🕊🍁

یه بار ابتدایی که بودیم به همه بچه ها کادو میدادن منم خب کلاس دوم دیگه خیلییی بچه بودم کادومو چون مامان بابام نیاوردن بهم ندادن بعدا که مامانم گفت رفتیم دادیم یکی دو روزه چرا بهت ندادن رفتم پا پیچ معاونمون یعنی اون داشت تند تند واسه خودش راه میرفت اصلنم به من توجه نمی‌کرد من یه ذره بچه ام پشت سرش تند تند بدو میکردم میگفتم کادو منو نمیدید؟ 

بعد که رفت تو دفتر درو بست رفتم سر کلاس 

یهو صدا کردن که فلانی بیا دفتر 

اول خوشحال شدم گفتم می‌خوان جایزه بدن 

رفتم داخل دیدم معاون عنتر سگمون با یه لیوان آب دستش داره دفترو متر می‌کنه که وایییی تو به من گیر دادی اعصابم خورد شده قرص اعصاب خوردم و در صورتی که در اون لحظه هیچ ری اکشنی نشون نداد که من بدونم 

مدیر و دو سه تا معاون دیگه ام خیره شده بودن به من معلممون یهو ورداشت گفت از تو انتظار نداشتم فلانی 

منم وقتی زدم زیر گریه که غلط کردم ببخشید 

یه جوری داد و بیداد میکرد زنیکه سلیطه که بیا و ببین 

نه من قرص اعصاب خوردم اعصابمو خراب کردی فلان بهمان 

معلممون هم از اون ور می‌گفت اصلا به من گفتن فلانی اینجوری گفته باور نکردممممم چطور این کارو کردی 

بقیه هم با نگاهاشون داشتن لهم میکردن 

هیچ وقت نمیبخشمشون که برای بچه هشت ساله همچین فیلمی برو بازی کردن نکبتا