2777
2789
عنوان

خانوما چیکار کنم این هیکل درست بشه عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1967 بازدید | 106 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونی وزنت خیلی بالا نیست راحت میتونی کمش کنی باشگاه هم نرفتی برای خودت تو خونه اول برقص و نرمشهای ساده رو شروع کن بدون ورزش رژیم نگیر چون پوستت شل میشع حتما ورزش و پیاده روی کن رژیم هم شروع کن 

میدونی وزنت خیلی بالا نیست راحت میتونی کمش کنی باشگاه هم نرفتی برای خودت تو خونه اول برقص و نرمشهای ...

میدونه چیه ب نظر من ی نسخه برای همه جواب نمیده واقعا من قرصهای مکمل ک شروع کردم ب خودرو چن کیلو اضافه کردم و اینجوری شدم

خیلی زیادد چاق نیستی ک با یکی دوماه رژیم ساده و ورزش تو خونه یا پیاده روی خیلی خوب میشی ولی مهم تر از همه فرم بدنیته خوشلم.  گودی کمر داری همین شکم برجسته تر نشون میده با ورزشای اصلاحی درستش کن   تو خونه راحت میتونی. کلی تغییر میکنی

من ۲۲ سالمه

عزیزم ، چون خودت گفتی نظر میدم وگرنه هرگز جسارت نمیکنم 

نیاز هست نه برای زیبایی اصلا ، برای سلامتی آن ، حتما حتما ورزش کن ، برو به باشگاه خوب و با یه مربی و پزشک متخصص برنامه غذایی و ورزشی رو تنظیم کن ، اصلا از همین فردا شروع کن وگرنه یکم بیشتر بشه ممکنه باعث بیماری بشه ، چون دیدم در اطرافیان عرض میکنم ، باز هم میگم ، قصد جسارت ندارم

خیلی زیادد چاق نیستی ک با یکی دوماه رژیم ساده و ورزش تو خونه یا پیاده روی خیلی خوب میشی ولی مهم تر ا ...

بآور کن ی ذره سرپا وایسم کمر درد میگیرم نمیدونم از کجا رژیم بگیرم ینی از کی

من ۲۲ سالمه

یه چیزی هم که فراموش کردم بگم این هستش که بخش زیادی از عواملی که ما را چاق نشون می‌دهند ممکنه به خاطر گودی کمر باشد که اون هم با کمک مربی باشگاه البته باید مربی درست و حسابی باشه و پزشک کاملا درمان می‌شه فقط یک نکته که باید بهش توجه کنید این هستش که نباید عجله داشته باشید در فرایند کاهش وزن و درمان ، کم کم نتایج رو بعد از چند ماه کاملاً مشاهده خواهید کرد