2777
2789
عنوان

حالم بده

246 بازدید | 20 پست

خانواده شوهرم خودشونو از من سر تر میدونن 

بهم حس ناکافی بودن میدن

مادرشوهرم و خواهرای شوهرم یه جوری با جاریم رفتار میکنن انگار برده ی جاریم هستن ولی به من که میرسن از بالا بهم نگا میکنن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فاصله بگیر ازشون ارتباطتتو کمرنگ تر کن

چطوری آخه وقتی دم به دقیقه به همسرم زنگ میزنن و چک میکنن ببینن چیکار کردیم کجا رفتیم حتی کی اومد خونمون 

چطوری ارتباطمو کم کنم

چطوری آخه وقتی دم به دقیقه به همسرم زنگ میزنن و چک میکنن ببینن چیکار کردیم کجا رفتیم حتی کی اومد خون ...

با همسرت صحبت کن ازش بخواه کمکت کنه.. بگو چقدر حالت بد میشه از بعضی رفتار ها..البته نه با بحث

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
فاصله بگير ازشون . وگرنه مريض ميشى از دستشون.

انقد سرم درد میکنه که قرص هم خوردم تاثیری نداشت

وقتی میریم خونه مادرشوهرم همش به پسرش خدمت میکنه جوری که انگار من کلفت پسرشونم و بهم دستور میده چایی بیار برای پسرم میوه بیار برای پسرم

ولی دریغ از یه تعارف خشک و خالی به من که عروس اون خانوادم 

با همسرت صحبت کن ازش بخواه کمکت کنه.. بگو چقدر حالت بد میشه از بعضی رفتار ها..البته نه با بحث

بارها صحبت کردیم ولی به نتیجه نرسیدیم

میگه چیکار کنم اونا عوض بشو نیستن 

میگه از بد شانسی ماست که مارو دوس ندارن 

بنظرم اصلا ديگه نرو خونشون ، قطع ارتباط كن كم كم

براشون مهم نیست اصلا رفتن یا نرفتن من

اونا میگن فقط پسرمون بیاد بره بقیه مهم نیستن

تازه نرفتن من باعث میشه بیشتر پشت سرم بد بگن

جاری کوچیکه وقتی نامزد بود باهام بی دلیل قهر کرد 

بعد عروسیش اومد آشتی کرد و بخدا بهم التماس میکرد میگفت توروخدا منو حلال کن بیخودی قضاوتت کردم 

گفتم چرا گفت اون یه مدت که باهات قهر بودم انقد پشت سرت بد گقتن که روی منم تاثیر گذاشت و گفتم حتما راس میگن قهر کردم