2777
2789

سلام بچه هادیروز سرم پایین بود از تاکسی پیاده شدم یه تابلو بود سرم خورد چشمم سیاهی رفت. امروز تپش قلب داشتم ‌خواب بودم پاهام توخواب لرزید میترسم بخوابم. بچه ها تهوع و استفراق ندارم فقط لرزش دارم یکم . . شوهرم میگه عادیه هوشیاری تهوع نداری بری دکتر بی فایدست.. توروخدا کمک کنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ضربع به سر ۲۴ ساعت اول خیلی مهمه و نهایت تا ۷۲ ساعت اگر تهوع نداری و تعادلت مشکلی نداره و هوشیاریت خوبه نگران نباش ولی برای اینکه خیالت راحت بشه برو متخصص مغز و اعصاب استرسی که داری باعث نیشه حالت بدتر بشه

ضربع به سر ۲۴ ساعت اول خیلی مهمه و نهایت تا ۷۲ ساعت اگر تهوع نداری و تعادلت مشکلی نداره و هوشیاریت خ ...

بدنم میلرزه یکم نمیدونم گفتم شاید کسی باشه ضربه به سرش خورده باشه تجربشو بپرسم مثل من بوده 

بدنم میلرزه یکم نمیدونم گفتم شاید کسی باشه ضربه به سرش خورده باشه تجربشو بپرسم مثل من بوده

یعنی مدام بدنت میلرزه؟ گفتم بهتره بری متخصص مغز و اعصاب ولی هب بالاخره سرت ضربه خورده یه مقدار عوارض داره 

یعنی مدام بدنت میلرزه؟ گفتم بهتره بری متخصص مغز و اعصاب ولی هب بالاخره سرت ضربه خورده یه مقدار عوارض ...

نه یکم لرزید الان تو خواب پاهام پرید. بیدار شدم 

دیگه میترسم بخوابم بعدظهرم تپش قلب گرفتم سرم ورم داشت دست زدم باد کرده بود قرص خوردم خوب شد سردردم . میترسم بخوابم تو خواب تشنج کنم اخه تو اینترنت نوشته از علاعم ضربه مغزی تشنجه بچمم خوابیده چقدر بدبختم من 

نه یکم لرزید الان تو خواب پاهام پرید. بیدار شدم دیگه میترسم بخوابم بعدظهرم تپش قلب گرفتم سرم ورم داش ...

همین ترس بیشتر بهت اسیب میزنه استرس بذار کنار ایت الکرسی سه بار بخون بعد صدقه بده اروم بشی اشنای ما تصادف کرد سرش محکم خورد به اسفالت از بینیش کلی خون اومد زیر چشمهلش کبود شد و ...دماغش شکستو اسکن و ..انجام دادن ضربه مغزی نشد نگران نباش 

همین ترس بیشتر بهت اسیب میزنه استرس بذار کنار ایت الکرسی سه بار بخون بعد صدقه بده اروم بشی اشنای ما ...

خواهر برام دعاکن. واقعا حرفت خیلی بهم ارامش داد ایت الکرسی خوندم ممنونتم خدا انشالله هرچی میخوای بهت بده من پدرمادرم فوت کردن جفتشون جوون بودن. دلم به خدا نزدیکه اینشالله حاجت تو دلت و بگیری . اگه تا ۳^۴روز دیگه هیچیم نشد میام بهت خبر میدم. از بچم میترسم بی کس وکار شه والااز مردن خودم نمیترسم . دعا کن برام🤲