2777
2789

ا  یکی توی دانشگاه خوشم اومده 

اول بگم که کاری به خوب و بد بودن طرف نداشته باشین فقط میخوام حسشو بدونم

ولی نمیدونم حسی داره یا نه ۱۰ سال اختلاف سن داریم پسر خیلی خوبیه با دخترا گرم نمیگیره 

ولی ما توی یه اکیپ دانشگاهیم و رفیقیم

قبلا خیلی نگام میکرد تا اینکه بخلطر یه دوست مشترک دوستیمون خراب شد و سرد شد اون روز دیدم اصلا نگام نکرد حالم خیلی بد شد فرداش اومد گفت چرا دیروز زودی رفتی میخواستم بهت یه چیزی بدم رفت برام خوراکی گرفت اومد اونم کسی که خسیسه برا هیچکس چیزی نمیگیره ها 

از یه طرفم عیدو بهش گفتم یه متن قشنگ برام نوشت 

بعد سر کلاس گفت چرا استادا خودشون تدریس نمیکنن فقط میخوان ما ارائه بدیم مثلا اینا تازه از دبیرستات اومدن کوچیکترن استاد باید بهشون تدریس کنه (با اشاره به من)

حالا من نمیدونم از من خوشش میاد یا فکر میکنه کوچولوام

نظر شما چیه؟ 

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤

فکر میکنه کوچولوبی 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیتونم حدس بزنم ببخشید بسپر به زمان همه چی بهتر معلوم میشه

از نشانه های روشنفکری در نی نی سایت:۱-نگاه نکردن برنامه های تلویزیون ایران۲-داشتن دین انسانیت۳-کار نکردن در خانه پدرشوهر۴-به من چه به توچه۵-ازدواج نکردن به روش سنتی۶-نیاوردن بچه و نگهداری از سگ و گربه بجای بچه۷-خطاب کردن کسایی که ۱بچه بیشتر دارن با عنوان بی کلاس و بیفکر۸-قبول نداشتن مسائل دینی ولی فتوا دادن به کسایی که کاشت ناخن و مژه دارن که نماز دلی بخون قبوله (تو که اصلا نمیدونی چی به چیه چرا الکی حکم میدی؟ مهم دله چیه؟ پس آداب و احکام چی!!!قانون قانونه...رعایتش همه جا واجب...توی رانندگی یه میلی متربرو رو خط عابر پیاده بزن به یکی دیه داره چون تو قانون رو رعایت نکردی ...تو فوتبال گل میزنن افساید باشه مردوده....حالا رسید به قانون های دین رعایتش میشه الکی و سختگیری!!!!همه هم از دم میشن مجتهد و مبلغ...کسی هم بگه حرفتون اشتباهه میگین مغزتون زنگ زده 

شماهیچ اقدامی نکن هیچ اقدامی سنگین باش ورونده کلا

اگرخواهانتون باشه خودش پاپیش میذاره وازدستتون نمیده

گاهی آقایون ازقصداینکارارومیکنن وهیچ منظوری ندارن یاقصدبازی وجلب توجه دارن یاحتی یک نیت شوم درسردارن

چطور؟

بهت توجه میکنه نگاه میکنه اینا یعنی علاقه 

فقط جلوش وقار خودتو حفظ کن اگه دوسش داری خوش اخلاق باش ایشالا ک خیره

باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)

اگه اونطوری که گفتی با کسی گرم نمیگیره اینا 

ولی این رفتارا کرده اینا بنظرم خوشش میاد جلب توجه نکن زیاد ضایع نکن زمان بده ببین چند چنده بعد 

اگه واقعا حسی داشته باشه میاد میگه ب مرور عجله نکن 

دنبال يه دليل براي پرواز بگرد حتي  وقتي هزار تا دليل براي سقوط داري!🤍🪽 ‌️