2777
2789
عنوان

چه اصراری هست که همه حتما بچه داشته باشن ⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 1525 بازدید | 136 پست

تو این تاپیک چقد ادم باشعور دورهم جمع شدن😃

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره عزیزم همسرم هم دقیقا مثل منه و هیچ حسی به بچه نداره :))حالا یکی از دغدغه فکری های من اینم هست که ...

اسی من ۷سال بچه نیاوردم.خیلی هم باهمسرم خوش بودیم تفریح عشق وحال همه چی...

ولی بقران از روزی ک پسرم بدنیا اومد زندگیم عوض شده

انگار وارد یه دنیای دیگه شدم

حاضر نیستم یک ثانیه از الان مادریم رو با اون روزا عوض کنم

در ضمن بقول یکی از دوستان بخاطر حرف مردم بچه آوردم وخودمون هیچ علاقه ای نداشتیم

انشالا هرکی چشم انتظاره زودتر ب آرزوش برسه

پارتنر معادل فارسی همونی که شما مدنظر دارین. همسر؛ هم راه؛ یار؛ شریک..همه یک منظور و می‌رسونن. شراکت ...

من معتقدم پارتنر یا شریک لغت سطح پایینیه.

من لغت نفس واحد رو قبول دارم. یعنی شراکت و پارتنری نیست، همه چیز خانواده هم مال خانمه و هم مال آقا.

وای خدا چقدر خندیدم با حرفتونانشالا بزودی کوچولوتو بغل بگیری

قربونت عزیزم برام دعا کن پس فردا موعدمه خیلی بهم ریختم دعاکن این ماهو دیگه گرفته باشه بدونننن هیچ مشکلی بچه دار نمیشم😭

کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 
من معتقدم پارتنر یا شریک لغت سطح پایینیه.من لغت نفس واحد رو قبول دارم. یعنی شراکت و پارتنری نیست، هم ...

عزیزم صحبت شما هم خیلی متین و خوبه ولی نمیشه تو صحبت روزمره بگیم فلانی نفس واحده منه که😁😭🥲😂میشه به نظرت؟ نمیشه خدایی. 

عزیزم صحبت شما هم خیلی متین و خوبه ولی نمیشه تو صحبت روزمره بگیم فلانی نفس واحده منه که😁😭🥲😂میشه ...

منظور من استفاده از لفظ نفس واحد که نیست. میخواستم مفهوم رو خدمتتون برسونم که تو ذهنتون بدونید مقصود چیه و طبق اون پیش برید. رسوندم؟

استفاده از لغت شریک و پارتنر هم اصلا خوب نیست چون مفهوم بسیار پایینی داره‌.😑

به نظر من باز تو روزمره نامزد بهتره. اون دختر، نامزد پسره و اون پسر، نامزد دختره.‌ اول نام هاشون به هم زده شده و بعد ان شاءالله روح و نفسشون به نام هم زده بشه و یکی بشه. خوبه به نظرت؟😊

آره خوبه عزیزم

فک کنم تو همزاد منی کلمه به کلمه کامنت هایی که گذاشتی انگار از زبان من بود🫠و دایره س واژگانت خیلی زیباست.ترجیحم اینه خودم به اهدافش برسم تا اینکه یکی رو به دنیا ببارم تو این دنیای بی رحم تا به اهدافش برسه که آخرش از من راضی هست یا داد بزنه بگه چرا به دنیا آوردیم🥹🥹

عزیزم میگم شما چندسالتونه؟😍😍

ادب؛جذاب ترین،کاریزماتیک ترین و قشنگ ترین ویژگی یک انسانه!

فک کنم تو همزاد منی کلمه به کلمه کامنت هایی که گذاشتی انگار از زبان من بود🫠و دایره س واژگانت خیلی ز ...

فدای چشمای قشنگ بشممم دختر😍❤️ لطف داری زیبا خانوم. 

منم خوشحالم که یک همزاد دیگه توی این دنیای عجیب و جالب پیدا کردم. دقیقا همونطوره که گفتی. 

راجب سوالت هم؛ خودت چطور حدس می‌زنی؟🙂😂

فدای چشمای قشنگ بشممم دختر😍❤️ لطف داری زیبا خانوم. منم خوشحالم که یک همزاد دیگه توی این دنیای عجیب ...

من ۲۹ سالمه فک کنم بین ۲۶ تا ۲۸ باشی 😂😂

ادب؛جذاب ترین،کاریزماتیک ترین و قشنگ ترین ویژگی یک انسانه!

از نظر منم مادر شدن اگه با عقل به دور احساسات بهش فکر کنی آسیب به جسم و...هست اما احساسات هم تاثیر دارن.

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!