2777
2789
عنوان

از شیر گرفتن یهویی یا کم کم و تدریجی کدوم

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 33 پست
بنظرمن این یه مورد یهویی باشه بهترهیکبار برای همیشه فراموش کنهشما یه وعده شیر بدی وعده بعدیش کلی گ ...

نمیدونم والا آخه میگن یهویی نقطه امن بچه را بگیریم برا روانشون‌ بده

🌸🩷🪽A:S

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من پسرم یهویی از شیر گرفتم ک اصلا هم قصدش نداشتم چون خودم مریض شدم مجبور شدم دیگه بهش شیر ندم،اما واسه دخترم دیگه این اشتباه رو انجام ندادم اول شیر روز قطع کردم بعد شب،تدریجی از شیر گرفتن ب این معنی نیس ک کلا از صب تا شب شیر ندی بلکه باید از هر بار شیر خوردن یه دقیقه کمتر بدی،چندین ماه باید طول بکشه،من اصلا متوجع نشدم با این روش چطور شیرش قطع شد اصلا مث پسرم گریه و بیقراری نداشت

اسم قرص یادت نیست؟کاش منم بتونم خیلی بچم وابسته س

نه یادم نیست دو تا دونه کلا تو یه بسته بود 

پسر منم خیلی وابسته بود هر 45 دقیقه شیر میخورد من توسل کردم به علی اصغر امام حسین یهو انگار معجزه شد خودش از شیر رفت بچه 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

قطعا با مقدمه و اماده سازی

از شیر گرفتن ناگهانی و اشتباه،ممکنه نتیجه ای داشته باشه که فکر کنید موفق شدید و کودک وابستگیشو  به شیر از دست داده و دچار مشکل نشده اما در آینده قطعا دچار اختلالات روحی روانی میشه

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱

نمیدونم والا آخه میگن یهویی نقطه امن بچه را بگیریم برا روانشون‌ بده

چی بگم 

ب بضی از این مشاورت اعتقادی ندارم

همه ماها همینجوری از شیر گرفته شدیم

این چیزارو الان مد کردن

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

شیرخشک میخورد از ۱۵ ماهگی شروع کردم بعد نهار دیگ شیرخشک ندادم تاشب موقع خواب  تا ظهر ساعت ۱۲ الان ۲۱ ماهش از هشت شب شروع کردم ۸ تا پیمانه شبی یک پیمانه کم کردم تا دیگ کلا قطع کردم الان شب چهارم هست گرفتمش شب اول خیلی بهونه می‌گرفت شب دوم کمتر شب سوم هم کمتر ازاون الان که روپامه خوابوندمش

شیرخشک میخورد از ۱۵ ماهگی شروع کردم بعد نهار دیگ شیرخشک ندادم تاشب موقع خواب تا ظهر ساعت ۱۲ الان ۲۱ ...

عزیزم 

حس میکنم. شیر خشک راحتتره گرفتنش ولی کار خوبی کردی کم‌کم گرفتی

🌸🩷🪽A:S
چطور توسل کردی چه دعای خوندی

نصفه شب نشستم با علی اصغر امام حسین درد و دل کردم گفتم نمیتونم اذیت شدن بچچم ببینم کوچیکه و گناه داره خودتون کمکم کنید و دستم بگیرید و یکم درد و دل کردم و گریه قشنگ از فرداش دیگه بچم حتی سمت من نمیومد واسه شیر 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
دقیقا از همین میترسم

توی این موارد حساس،مشورت گرفتن عالیه ، اما برای مشاوره دادن فقط مادر بودن و تجربه ی گرفتن از شیر ,کافی نیست

با متخصص و روانشناس باسواد صحبت کنید،راهنماییتون میکنند🌸

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱