2777
2789
عنوان

ولنتاین و بدبختی خرید هدیه

| مشاهده متن کامل بحث + 10479 بازدید | 107 پست
درستش همین روز سپندار هستش ولی ما چسبیدیم به مناسبتهای خارجی

ای بابا. 

ما توو همینش گیر کردیم. سپندارمزگان هم باید بخریم؟

صداشو در نیارید. :)

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
نه امسال دخترم دلش باربی میخواد. واسه شوهرم میخرم برسه به اون :)) ( یه همچین زن زندگی ای هستم من)

یک زن کدبانو که دوراندیشه. یه چی میخره که یه دور از شوهره بچرخه به بچه برسه و همه با هم خوشحال باشن😄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا.  ما توو همینش گیر کردیم. سپندارمزگان هم باید بخریم؟ صداشو در نیارید. :)

یا این یا اون. درستش که همون سپندارمزگان هستش. شاید سال بعد تغییرش بدم بندازمش اون روز

همه را دارا می باشد 

عزیزم مهم اینه به یادش بودی حالا داشته باشه چی میشه مگه؟؟ مثلا فندگ یه مدل دیگه بخر بزار توی جعبه با کلی شکلات و گل

دوستای خوشگلم ، منم میخام مثل بقیه یه کسب درامد کوچیک داشته باشم. اگه اینستا دارید حتما پیج منو فالو کنید مطمعنم یه روزی به دردتون میخوره.    Shahomalakeh2   شاه و ملکه۲     پیشاپیش ممنون از حمایتتون
خب ولنتاینم خودتو بزن به این راه. به روی خودت بیار. فقط تو بگیر. نده. :) اینجوری متنوع برخورد کردی

نمیشه اخه واسه روز مرد از اول زندگی جای پامو محکم کردم و خودمو زدم اون راه.😊 ولی ولنتاین رو هدیه گرفتم.

عزیزم مهم اینه به یادش بودی حالا داشته باشه چی میشه مگه؟؟ مثلا فندگ یه مدل دیگه بخر بزار توی جعبه با ...

یه فندک یه بار واسش گرفتم با جعبه و جا کلیدی و گل کنارش خیلی فندکه خوشگل بودش. بعد از چند بار دیگه روشن نشد حالا تو مغازه اوکی بودش. اونم بعدا هی گیر داده بود از کجا خریدی کدوم مغازه بود چرا اینجوری شد و چه بی انصافن این مغازه دارا و خلاصه بحثی بودش ها. اخرش گفتم بی خیال دیگه حالا خراب شد که شد.فقط مهم به یادت بودن بودش دیگه. میگفت نه این مغازه دارا سو استفاده میکنن از این مناسبتها .پول زیاد میگیرن جنس خراب میدن😐😐

[QUOTE=52696642]از اونا که یه تیکه طلا هم داره یا ساده؟[/QUOTE ]نمیدونم

یا با طلاکوب اسمش یا چرم خالی

دیگه کوچولوی سایت نیستم😊 ی خانوومی شدم بیا و ببین😅😆 اکانت قبلا دست دو نفر بوده،جاسوس بازی در نیارید