2777
2789

دلم براش خیلی تنگ شده 

افسردگی گرفتم 

خاطراتش هر لحظه توی ذهنم شلیک میشه روحمو آتیش میزنه 

دنیا بعد از مامانم خاکستریه 

الان مامانم زیر اون همه خاک پوسیده 

چقدر زحمت و سختی کشید 

چقدر عذاب 

چقدر حسرت 

سراسر زندگیش حسرت بود ... حسرت چیزهایی که دلش میخواست و خدا بهش نداد 

بچه ها دارم دیونه میشم 

مامانمو میخوام 

چطوری روحشو ببینم ؟؟؟😭😭😭😭😭😭😭

دلم شکسته 😭😭😭

مامانم کجایی ؟ حالت خوبه ؟ جسمت زیر اون همه خاک خوابیده بمیرم من برات مامان روحت کجاست ؟ مامان روح اصلاً وجود داره ؟ چرا ازت هیچ خبری نیست ؟ مامان یادته همش میگفتی به فکر آخرتمون باشیم من همش میگفتم ای بابا از کجا معلوم وجود داشته باشه ؟ تو میگفتی اصل کار اون دنیاست حالا که فرشته ها تو رو به زور از ما گرفتن حالا کجایی ؟ چرا هیچ نام و نشانی ازت نیست ؟ مامان اندازه تمام جهان دلم برات تنگه 💔❤️‍🩹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه براش ناراحت باشی متوجه میشه وغصه میخوره اون الان جاش خوبه براش قرآن بخون

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

عزیزم نمیشهخدا رحمتش کنه

احساس میکنم در حقم خیانت شده 

بهم دروغ گفتن 

دنیا بعد از مرگ تموم میشه 

اگه اینطور نبود من باید روح مادرمو میدیدم 

ولی هیچ اثری از مامانم نیست 

مامانم تموم شد 😭😭😭😭😭😭😭😭

مامانم کجایی ؟ حالت خوبه ؟ جسمت زیر اون همه خاک خوابیده بمیرم من برات مامان روحت کجاست ؟ مامان روح اصلاً وجود داره ؟ چرا ازت هیچ خبری نیست ؟ مامان یادته همش میگفتی به فکر آخرتمون باشیم من همش میگفتم ای بابا از کجا معلوم وجود داشته باشه ؟ تو میگفتی اصل کار اون دنیاست حالا که فرشته ها تو رو به زور از ما گرفتن حالا کجایی ؟ چرا هیچ نام و نشانی ازت نیست ؟ مامان اندازه تمام جهان دلم برات تنگه 💔❤️‍🩹

متاسفم و روحشون شاد 

همینکه باهاش حرف بزنی ارتباط برقراره، اونا آگاه هستن. 

خدا بهش نداد هم مناسب نیست 

خدا به انسان هر چی که بهش نیاز داره بی منت داده

جسم کامل 

روح بزرگ 

قلب 

ذهن تدبیرگر 

اینها هر کدوم. معجزات بزرگی ان

دیگه نعمت داشتن خانواده و بقیه رو نگفتم. 

متاسفم و روحشون شاد همینکه باهاش حرف بزنی ارتباط برقراره، اونا آگاه هستن. خدا بهش نداد هم مناسب نیست ...

بعنی باهاشون حرف بزنیم ، متوجه میشن؟؟؟

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

عزیزم خدا صبرت بده انشاالله. فقط قرآن بخون اینجوری آروم میگیری. حمد و صلوات زیاد بخون. براش خیرات بده. حتما مادر خیلی مهربونی بوده. خدا رحمتش کنه   اگه امامزاده نزدیکتر هست برو اونجا آروم بگیر

منم ابجیم ک عین دخترم بود رفته اسمونا داغووووووونم😔😔😔

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

بعنی باهاشون حرف بزنیم ، متوجه میشن؟؟؟

هر لحظه باهاش حرف میزنم ولی هیچ اثری از مامانم نیست 

انگار مامانم هیچوقت توی جهان هستی وجود نداشته 

حالم از این قوانین الهی بهم میخوره