2777
2789

به هیچ وجه دومی رو نیار خودش میدونه چه زندگی‌ی برات ساخته میخواد کلا اسیرش بشی که راه پس و پیش نداشته باشی 

اصلا به حرفش گوش نکن 

وای که چقدر ازش بدم اومد چندش بی لیاقت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجب بی وجدانیه عوضی ب بچه ها چیکار داره نرفتی شکایت کنی

چرا رفتم بعد حکم طلاق قاضی ماهی یه بار به مدت ۲۸ ساعت حق ملاقات با بچه هارو داده

از راهی که با امید میرممرا با اندوه برنگردون خدای من

جداشدی؟؟؟

بله در شرفم

البته من در کنار عصبی بودن شکاک و خیانتکار هم بود 

خدا رو شکر بچه ندارم

نمی‌دونم اون لحظه به چی فکر میکردم که این اسمو گذاشتم😐😐لطفاً زیر ۲۵سال تاپیک هامو جواب ندن ممنون🌷

طلاق گرفتی اگ گرفتی خوب کاری کردی که خودتو نجات دادی

طلاق من بیشتر بخاطر کتک و تهمتاش بود جلو چشم بچه هام کتکم میزد اونا هم از ترسشون میلرزیدن

از راهی که با امید میرممرا با اندوه برنگردون خدای من

به هیچ وجه دومی رو نیار خودش میدونه چه زندگی‌ی برات ساخته میخواد کلا اسیرش بشی که راه پس و پیش نداشت ...

خودمم همینو میگم 

اخلاقاش‌ داغونه ولی از لحاظ مالی اوکی هستیم همه چی در اختیارم هست ولی تفریح اینا نداریم زیاد