2777
2789

من یه دخترخاله خونه خراب دارم الان ۴۷سالشه ۲۰ساله طلاق گرفته دوتا پسراشو گذاشته پیش شوهرش تواین ۲۰سال صیغه مردای مختلف میشه یه چندسال صیغه بابام بوده همه فامیل متوجه شدند به مامانم گفتن ما ده ساله ازشهرمون اومدیم بیرون اومدیم تهران زندگی می‌کنیم باهمه قطع رابطه ایم ازدخترخاله خرابم خبرندارم سه سال پیش خواهرم نامزد میکنه صیغه بین خواهرم و شوهرش خونده میشه ما جواب رد دادیم ولی شوهرخواهرم گفت خواهرمو دوست داره قبول کردیم تو دوره نامزدی شوهرخواهرم و مامان باباش یواشکی میرن شهرمون ازفامیلامون تحقیق میکنن بهشون گفتن پدرزنت زن صیغه ای داشته پدرزنت آدم سالمی نیست حالا پدرشوهرش وشوهرخواهرم هروقت مارومیبینن بهمون تیکه میپرونن خب اونا که تحقیق کردن نمیخواستن صیغه روبهم میزدن عقد نمیکردن باتیکه هاشون  اذیت میشیم اینم بگم که وقتی خواهرم وشوهرش تو محضرعقد کردن نمیدونم چرا شوهرخواهرم یه هفته شناسنامه مامان بابامو برداشت برد خونشون همش باخودم میگم شاید بابام بچه دیگه ای داره بنظرتون بابام بچه دیگه ای داره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خواهرت بگو شل نگیره که بدبخت میشه

یبار یه دعوای اساسی راه بندازه و بگه زندگی شخصی پدرم ب من مربوط نیست اگر بخوایین تیکه هارو ادامه بدین طلاق میگیرم

متاسفانه مردی ک سرهمچین چیزی سرکوفت میزنه احتمال اینکه راه پدرتو‌بره زیاده

برای خودش حق قائل شده

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

هرزه اصلی مرد یا زن متاهلی هس ک میره پی اینکارا . کلی خب زنا چون اگه واقعیت رو قبول کنن شوهره طلاقشون میده !! میریزن سر زنی که با شوهر هرزشونه !! شعار ندید که باید نیاد تو زندگی متاهل ! اون متاهل اگه زندگیشو بخواد نمیره پی اینکارا . انقد ک همه چیو پای زن انداختید مردا پرو و پروتر شدن

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏

اصلا دختر خالت نمیتونسته صیغه پدرت بشه و فعل حرام انجام دادن چه ادم جا کشیه دختر خالت من در حالت عادی فوش نمیدما دیگ اعصابم خرد شد 

ببینم خوشبختی تو؟؟!      یه چی که حالتو خوش کنه داری؟  

فقط عنوان رو خوندمولی باید بگم که مشکل از مرده نه زن، مرد به همسرش تعهد داره ن اون زن، مرد عقد نامه ...

خب من مجردم برادرشوهرخواهرم سه ساله بهم گیرداده من بهش محل نمیذارم خب اون هم به زنش تعهدداره من سمتش نمیرم دخترخالم خودش میخوارید که رفت با بابام میتونست نره 

خب من مجردم برادرشوهرخواهرم سه ساله بهم گیرداده من بهش محل نمیذارم خب اون هم به زنش تعهدداره من سمتش ...

عذر میخوام اما باباتون هم هوله

باز همممم تقصیر بابای شماهم هست

باباتم میتونست قبول نکنه از بابات یه بت پاکدامن نساز

.

خب من مجردم برادرشوهرخواهرم سه ساله بهم گیرداده من بهش محل نمیذارم خب اون هم به زنش تعهدداره من سمتش ...

با چه خانواده ی درب داغونی وصلت کردین :/

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !