من یه دخترخاله خونه خراب دارم الان ۴۷سالشه ۲۰ساله طلاق گرفته دوتا پسراشو گذاشته پیش شوهرش تواین ۲۰سال صیغه مردای مختلف میشه یه چندسال صیغه بابام بوده همه فامیل متوجه شدند به مامانم گفتن ما ده ساله ازشهرمون اومدیم بیرون اومدیم تهران زندگی میکنیم باهمه قطع رابطه ایم ازدخترخاله خرابم خبرندارم سه سال پیش خواهرم نامزد میکنه صیغه بین خواهرم و شوهرش خونده میشه ما جواب رد دادیم ولی شوهرخواهرم گفت خواهرمو دوست داره قبول کردیم تو دوره نامزدی شوهرخواهرم و مامان باباش یواشکی میرن شهرمون ازفامیلامون تحقیق میکنن بهشون گفتن پدرزنت زن صیغه ای داشته پدرزنت آدم سالمی نیست حالا پدرشوهرش وشوهرخواهرم هروقت مارومیبینن بهمون تیکه میپرونن خب اونا که تحقیق کردن نمیخواستن صیغه روبهم میزدن عقد نمیکردن باتیکه هاشون اذیت میشیم اینم بگم که وقتی خواهرم وشوهرش تو محضرعقد کردن نمیدونم چرا شوهرخواهرم یه هفته شناسنامه مامان بابامو برداشت برد خونشون همش باخودم میگم شاید بابام بچه دیگه ای داره بنظرتون بابام بچه دیگه ای داره؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هرزه اصلی مرد یا زن متاهلی هس ک میره پی اینکارا . کلی خب زنا چون اگه واقعیت رو قبول کنن شوهره طلاقشون میده !! میریزن سر زنی که با شوهر هرزشونه !! شعار ندید که باید نیاد تو زندگی متاهل ! اون متاهل اگه زندگیشو بخواد نمیره پی اینکارا . انقد ک همه چیو پای زن انداختید مردا پرو و پروتر شدن
فقط عنوان رو خوندمولی باید بگم که مشکل از مرده نه زن، مرد به همسرش تعهد داره ن اون زن، مرد عقد نامه ...
خب من مجردم برادرشوهرخواهرم سه ساله بهم گیرداده من بهش محل نمیذارم خب اون هم به زنش تعهدداره من سمتش نمیرم دخترخالم خودش میخوارید که رفت با بابام میتونست نره