2777
2789

بچه ها کسی تا به حال رفته 

من که رفتم دیدم پر از گل و چیزای دیگه بود 

بچه ها تا به حال شده ازشون حاجت بگیرید 

همون شهیدی که بوی گلاب از مزارش میاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه انسان مرده چه حاجتی میده🙄  

از خدا خواسته هاتون رو درخواست کنید نه از بنده خدا

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

شهید سید احمد بلارک بله منم زیاد شنیدم از حاجت میده

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

آخه انسان مرده چه حاجتی میده🙄 از خدا خواسته هاتون رو درخواست کنید نه از بنده خدا

شهدا زنده هستن.. بعد هم از شهید نمیخوان شهید چون پیش خدا عزیزه واسطه میکنی که از خدا حاجتتو بگیره

عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛  هم اکنون به سوی من می کشاند. 
آخه انسان مرده چه حاجتی میده🙄 از خدا خواسته هاتون رو درخواست کنید نه از بنده خدا

به گفتة قرآن در دو آية 154 سورة بقره و 169 سورة آل عمران شهيدان زندهاند. در سورة بقره ميفرمايد: وَلاَتَقُولُوا لِمَن يُقْتَلُ فِي سَبِيلِ اللَّهِ أَمْوَ َتُ بَلْ أَحْيَآءٌ وَ لَـَكِن لآتَشْعُرُون و به آنها كه در راه خدا كشته ميشوند، مرده نگوييد! بلكه آنان زندهاند ولي شما نميفهميد

عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛  هم اکنون به سوی من می کشاند. 
به گفتة قرآن در دو آية 154 سورة بقره و 169 سورة آل عمران شهيدان زندهاند. در سورة بقره ميفرمايد: وَلا ...

اینم مد جدید شده 

از خدا حاجت بگیرید، هدفشون اینه اهل بیت رو بگیرن از ما که ان شاءالله به مدد امام زمان به هیچ کدوم از اهداف شومشون(در سطح کلان دشمن ها) نرسند 

احمق های عزیزی که میگن فقططط خدا بهتره بدونید خوداسلام و احادیث میگن شهدا و اهل بیت رو واسطه کنید

امیدوارم دیگه دوستم نداشته باشی امیدوارم برعکس من توراحت همه چیز رو فراموش کرده باشی:)
به گفتة قرآن در دو آية 154 سورة بقره و 169 سورة آل عمران شهيدان زندهاند. در سورة بقره ميفرمايد: وَلا ...

عزیزم

من منکر خدمتی که این عزیزان وفات یافته در حق مملکت انجام دادن نیستم!!  اگه امثال شهید باکری و بابایی و ... نبودن الان ایرانی وجود نداشت.  ولی گویا اصل حرف منو نگرفتی...

مطلقتا خواسته های ما توسط خدا اجابت میشع نه امام و پیغمبر..   اصلا متوسل شدن به غیر خدا کفره!!!   این که تو همون قرآن شما هم ذکر شده!

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

عزیزممن منکر خدمتی که این عزیزان وفات یافته در حق مملکت انجام دادن نیستم!! اگه امثال شهید باکری و ب ...

شما که ارزش این عزیزان میدونید ولی هنوز واژه شهید براشون به کار نمیبری میگی وفات یافته مرده!!! 

شما قطعا هیچی از معانی آیات قرآن نخوندی یا تحقیق نکردی اگر سرچ کنید در قران دو بار در مورد توسل گفته شده انسان چون الوده به گناهه برای ارتباط با خدا بندگان صالح و اولیای الهی واسطه میکنه تا زودتر به نتیجه برسه نه اینکه حاجتتو از اونا بخوای اونا رو واسطه قرار میدی