2777
2789
عنوان

پریود نمیشم

79 بازدید | 19 پست

سلام خانوما تنبلی تخمدان دارم ۴ ماهه پریود نشدم چیکار کنم؟ یه هفتس تو خونه ورزش میکنم و بدو بدو میکنم نمیاد. راهی نیست بدون قرص پریود بشم؟ 😢ممکنه یائسگی زودرس بگیرم؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلا دکتر رفتم همش قرص میدن خسته شدم میخوام طبیعی بیاد 🥲بابونه جواب میده یعنی؟

والا قبلاً یه نفر می‌گفت ولی روش های طبیعی قطعا جواب میده مطمئن باش ولی هر چیزی زمان میخواد

والا قبلاً یه نفر می‌گفت ولی روش های طبیعی قطعا جواب میده مطمئن باش ولی هر چیزی زمان میخواد

دمنوش های گرم خیلی میخورم دارچین و پونه کوهی و خرما و .. نمیاد ممکنه تو۲۰ سالگی یائسه زودرس بگیرم؟ خیلییی ذهنم درگیره 🥲

دمنوش های گرم خیلی میخورم دارچین و پونه کوهی و خرما و .. نمیاد ممکنه تو۲۰ سالگی یائسه زودرس بگیرم؟ خ ...

نه عزیزم خدا نکنه مطمئن باش جواب میده تا امید نشو سعی کن هرچی که باعث بهتر شدنت میشه انجام بدی 

نه عزیزم خدا نکنه مطمئن باش جواب میده تا امید نشو سعی کن هرچی که باعث بهتر شدنت میشه انجام بدی

هر کار میکنم نمیاد امروز نیم ساعت بدو بدو کردم جوری که نفس نفس میزدم ۴ ماهه نشدم نمیدونم برم دکتر پروژسترون بزنم یا خودش بیاد همش توهم یائسگی میزنم آخه سنی ندارم کارم شده گریه🥲😔

شما چند ماه یه بار میشدی؟ شیرینی کلا حذف کردی حتی خرما؟

۴ ماه  ۳ ماه .

خرما که اتفاقا میخورم شیرینی مصنوعی مثل کیک و شکر و قند و.... مثلا برنج بامیزان کمتر سیب رمینی انداره کم . بربری حذف یا اندازه کف دست سنگگ خوبه

خرما کشمش توت انجیر میتونی   بخوری میان وعده میخوردم با شیر یا مغزیجات یا تخم مرغ آبپز  یا میوه