2777
2789
عنوان

شغل برای نوجوونا

86 بازدید | 9 پست

سلام بچها من کلاس دهمم الان ۱۶ سالمه

خیلی به در آمد نیاز دارم. ماهی سه تومن واسم کافیه

هیچ شغل ساده ای نیست که بتونم از پشت گوشی انجام بدم؟... ایده ای ندارم چیکارکنم

یه شغل کوتاه مدت میخوام برای این روزام

هدفم کلا پرستار شدنه ولی خب الانم به پول نیاز دارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یچیزیو بخوام بگم نمیشه گفت من یه شغلیو داشته باشم ۳ ۴ ماه حتما هم به درآمد برسم چون وقتی یه شغلیو شروع میکنی اولش یا کارآموزی یا پول انچنانی نداری بعد اصلا اکثر شغلا به یه مهارتی نیاز دارن یعنی اگه کسی بخوهد استخدامت کنه سنتم کم باشه قطعا به مهارتت نگا میکنه یعنی حتی بخوای ادمین یا بلاگرم بشی قبلش باید چهارتا دوره بگذرونی

چرا بابا زیاده .چجور کاری دوس داری ؟ کار اینترنتی ،، کارای کافی نت .یا تایپ ....

کار با اکسل و ورد و...

یا پیج بزن فروش محصولات  انجام بده

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

چرا بابا زیاده .چجور کاری دوس داری ؟ کار اینترنتی ،، کارای کافی نت .یا تایپ ....کار با اکسل و ورد و. ...

من خانوادم نمیزارن از خونه بیرون برم. مجبورم یه کاری پشت گوشی انجام بدم

من خانوادم نمیزارن از خونه بیرون برم. مجبورم یه کاری پشت گوشی انجام بدم

خب اینا ک گفتم برا پشت گوشی منظورم بود 

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

تایپ چطوره یا کار اینترنتی ؟؟

خوبه هر دوتاش . توی خونه لپ تاپ یا کامپیوتر باید داشته باشید و ب اینترنتم وصل باشید .