2777
2789
عنوان

سر کادوهای عروسی جاریم دعواست

2616 بازدید | 115 پست

من یه برادرشوهر کوچیک داشتم که تازه عروسی کرده 

عروس و خانواده ش از روز اول خیلی زرنگ بودن 

از اول قرار شد عروسی نگیرند بعد عقد دختره گفت من حتما عروسی میخوام برادرشوهرمم پول خاصی نداره 

پدرشوهرم گفت من عروسی میگیرم ولی تمام کادوها رو برمیدارم اونا هم قبول کردن 

حالا عروسی گرفته شد پول کادوها خیلییییی بیشتر از عروسی شد چون پدرشوهرم هر عروسی که میرفته خیلی پول میداده

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد پدرشوهرم تمام کادوها رو که جمع کرد یه روز گفت این پول رو میخوام بین تمام بچه هام تقسیم کنم

وای از اون روز این جاریم داره خودکشی میکنه هم خودش هم مادرش 

که این پول منه برای چی باید به اینا برسه 

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

فقط اینو بگم به شما ربطی نداره هااا! اصلا خودتو قاطی اونا نکن ! 

در نهایت با هم خوب میشن شما ضرر میکنی

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

بعد پدرشوهرم تمام کادوها رو که جمع کرد یه روز گفت این پول رو میخوام بین تمام بچه هام تقسیم کنموای از ...

حالا کاش پددرشوهرت اعلام عمومی نمی‌کرد بی سروصدا واریز میکرد یکمم تقصیر اونه

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

یه دعوای افتضاحیه 

فکر کن مادر دختره زنگ زده به اون یکی برادرشوهرم که پول دختر من از گلوی زنت پایین نمیره 

برادرشوهرمم گفته پول پدرمه و خودش تصمیم میگیره 

یه داستان عجیبی درست کردن😂