2777
2789
عنوان

مردی که بهداشت شخصیشو رعایت نمیکنه

543 بازدید | 41 پست

سلام دوستان 

من به مشکلی داشتم خواستم ازتون مشورت بگیرم

مشکلم چیز کوچیکیه ولی مدتیه رو اعصابمه،من مدتیه با پسری نامزد کردم،روزهای جمعه پیش هم هستیم و رابطه هم داریم،با اینکه پسر مرتبیه چندبار که پیشش بودم حس کردم حموم نکرده،بدنشو شیو نکرده بود و بدتر از همه انگار چندروزه مسواک نزده و دهنش بوی بدی میداد چندید بار این مورد تکرار شد تحمل کردم چندبار متوجه شد از اینکه منو میبوسه اذیت میشم ولی روم نشد بهش بگم امروز پیش هم بودیم بقدری دهنش بو میداد نتونستم ببوسمش و گفت دوش گرفتم در صورتیکه فهمیدم دروغ میگه منم موضوع رو بهش تو پیام گفتم حالا ازم خیلی ناراحت شده

آیا کار بدی کردم؟

ممننوم

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگ تره🙏🏻🤍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عقد کردی

بهترین کار رو کردی!

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

نه اتفاقا خوب کردی تذکر دادی

خدایا هممون رو با یه خبر عالی ،‌با یه اتفاق خوب یهویی خوشحال کن😌💖                                                      خدایا ازت خیلی ممنونم که بهم بچه سالم دادی *****            ذکر ایه ٢٩سوره مومنون و شروع کردم واسه خرید خونه انشالله بیام دوباره بزودی تو امضام بنویسم خریدم 

نه کار بدی نکردی حق داری

واقعا چندشه

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮 ننه انواع پان های مجازی( به علاوه خودشون🥱)👌🏼👉🏻  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

ن  بهداشت فردی یه چیز شخصی نیسست ک فقط به خودش مربوط امکانش هست بعدا مشکل پیش بیاد همین الان ک تو نامزدی هستین بتونین حلش کنید خیلی خوبه 

بعدم دو روز خودشو میگیرهولی بعدا ک پیش شماست بیشتر به خودش میرسه