2777
2789

شما فرض کن 

میگردن دنبال زن شاغل 

بعد این خانوم شاغل باید سرکار بره از سرکار خسته بیاد خونه تازه شروع کنه به تمیز کردن خونه و شام پختن بعد بیاد بشینه بچه داری کنه مشقای بچشو ردیف کنه تهشم بگن غذات بد مزه بود 

حقوقشم باید حداقل با شوهر نصف کنه وگرنه بهش میگن زن بی درک بی معرفت بی احساس 

از ۱۲ ۱۳ سالگیم باید پریود بشه و نصف ماه درگیر pmsو تغییرات هورمونی و دردهای شدیذ باشه با همبن درد تعطبلی براش معنی نداره باید هم چنان سر کار بره خونه داری کنه شوهر داری کنه بجه داری کنه ...اگر بگه پولم برا خودمه متهم میشه به خودخواهی نفقه هم که هیچی چون خودش پول داره 

کدوم مردی حاضره ۳شیفت کار کنه خونه داری بچه داری و شاغل بودن خودش اندازه ۳ شبفته تازه تمام فشار جسمی فرزند آوری با زن هست از سال ها قبل باید درد تحمل کنه با زایمان هم از ریخت بیافته و همه جا هم از زن بخوان کوتاه بیاد به زن بگن سیاست زنانه داشته باش به خودت برس ..تو کوتاه بیا 

چرا هیچ وقت به مرد نمیگن سیاست مردانه داشته باش قلق زنتو بلد باش چرا بیشتر  مسئولیت های زندگی رو دوش زنه 

کی قدر اینهمه فداکاری رو میدونه چرا نمیفهمن باید به زن شاغل پول داد بابت زحماتی که تو خونه میکشه 

مگه زن چقدر توان داره ..

دوتا کاربری دارم برا وقتی که تعلیق شدم ممکنه جوابتونو با اون یکی کاربری بدم  ...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وقتی زن شاغله ظلمه که بخواد کارای خونه رو خودش به تنهایی انجام بده 

اگه قراره پولی که بدست میاره نصف بشه باید کارای خونه هم نصف بشه  

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌻 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌱بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌱اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌱مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌱اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌱وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌱ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌱آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌱دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌱امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌱كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌱غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌱هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌱مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌱انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌱مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌱كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌱مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌱🌸✨️اللهم عجل لولیک الفرج✨️🌸
واقعا راست میگی

اره ولی تا کی اینجوری باید باشهذ

دوتا کاربری دارم برا وقتی که تعلیق شدم ممکنه جوابتونو با اون یکی کاربری بدم  ...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

خب ازدواج نکن

دقیقا ازدواج نکردم 

ببین

متن تاپیکو نخوندم

پسرای الان اکثرااااا به درد ازدواج نمیخورن

برد با دخترهایی هست که شاغل بشن و عشق دنیا رو بکنن

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

وقتی زن شاغله ظلمه که بخواد کارای خونه رو خودش به تنهایی انجام بده اگه قراره پولی که بدست میاره نصف ...

به نظرم اینم باز ظلمه  و عدالت برقرار نمیشه البته اگر زن بپذیره فرق میکنه 

مگه مرد پریود میشه و زایمان میکنه یا بچه داری میکنه 

اگه خود خانوم دوست داشته باشه شاغل باشه حرفی نیست

ولی اینکه آقایون دوست دارن زنشون کمک خرجی باشه و کار کنه توقع بیجایی 

بعضی از پسرای این دوره خیلی رقت انگیز شدن 

خیلی متوقع بار اومدن 

زن جهاز  بیاره 

خرج خودشو خونه رو هم زن بده و بره سرکار

بچه هم بیاره

مسئولیت همسرداری و مادربودن هم کنارش 

بهترین رفتار هم با تمام اقوام داشته باشه و در برابر ناحقی ها و بی احترامی ها ی خانوادشم سکوت کنه 

چخبره واقعا

آیا خودشونم میتونن از پس این همه مسئولیت ها بر بیان و همچنان شاد و خوش اخلاق باشن؟!

آیا اینقدر قدرشناس هستن ک خانوم بخواد این همه فداکاری کنه؟!

به نظرم اینم باز ظلمه و عدالت برقرار نمیشه البته اگر زن بپذیره فرق میکنه مگه مرد پریود میشه و زایما ...

زایمان و پریود نمیشه ولی تو بچه داری هم فرقی نداره مرد هم باید کمک کنه

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌻 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌱بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌱اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌱مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌱اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌱وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌱ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌱آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌱دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌱امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌱كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌱غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌱هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌱مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌱انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌱مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌱كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌱مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌱🌸✨️اللهم عجل لولیک الفرج✨️🌸
اگه خود خانوم دوست داشته باشه شاغل باشه حرفی نیستولی اینکه آقایون دوست دارن زنشون کمک خرجی باشه و کا ...

دقیقا مفهوم حرف منم همینه 

خبلیم تازه طلبکارن منت میزارن که اومدن طرفو گرفتن

زایمان و پریود نمیشه ولی تو بچه داری هم فرقی نداره مرد هم باید کمک کنه

چقدرم کمک میکنن 

ببینمتن تاپیکو نخوندمپسرای الان اکثرااااا به درد ازدواج نمیخورنبرد با دخترهایی هست که شاغل بشن و عشق ...

دقیقا به خدا اصلا معلوم نیست چشون شده 

هرچند مردسالاری قدیمم خوب نبود 

انگار قرار نیست درک و احترام از طرف جامعه مردا باشه