2777
2789
عنوان

مامانم از خونه رفته

165 بازدید | 11 پست

یه تاپیک دیگه زدم کسی زیاد نیومد من هیچکس و ندارم که ازش کمک بخوام هیچکس و ازتون خواهش می‌کنم مثل یه خواهر کمکم کنید مامانم و بابام دعواشون شده دلیل دعواشون و من دقیق نمی‌دونم مامانم قهر کرده رفته بابامم لج کرده مطمئنم نمیره دنبالش مامانمم فکر نمیکنم بیاد بحث و دعوا تا الان زیاد داشتن ولی نه آنقدر که مامانم بخواد بره همیشه بهم میگفت اگه شماهارو نداشتم میرفتم و از این حرفا یه خواهر کوچیکتر دارم نمی‌دونم چیکار کنم چی بگم چی نگم تموم بدنم میلرزه گیج گیجم لطفا بهم بگید من باید چیکار کنم خواهرم همش بغض میکنه لطفا بدون توهین نظر بدید 

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی تا شب نرود صبح پدیدار نباشد.    دارم تلاش میکنم واسه شجاع شدن برام دعا کنید.🤍               عاشق زمستونم🤍😊    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا دلیل بحثشونو نمیدونی. 

میرفتی بینشونو میگرفتی

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

وا شما چی میگید چجوری دلتون میاد چه راه حل ها میدید ها 

عزیزم ختم فوری میذاریم برای مادرت حضرت عباس کمک کنه برگرده فقط برگشت بهم خبر بده

یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن 

عزیزمممم.چند سالته؟

18 سالمه 

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی تا شب نرود صبح پدیدار نباشد.    دارم تلاش میکنم واسه شجاع شدن برام دعا کنید.🤍               عاشق زمستونم🤍😊    
چرا دلیل بحثشونو نمیدونی. میرفتی بینشونو میگرفتی

بیرون دعواشون شده خواهرم باهاشون بوده من نبودم پیششون 

کجا رفته ؟...دندون رو جیگر بزار زن و شوهرن دلشون تنگ میشه تو زندگی همه اینچیزا هست ...نگران نباش فقط ...

خونه مامان بزرگم اینا نه من هیچی بلد نیستم از کارای خونه 

عزیزم یه نذر بکن برای شهید ابراهیم هادی مادرت برگشت مثلا شکلات پخش کنی برای این شهید 

ذکر یا کاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین علیه السلام بخون از حضرت عباس بخواه برمی‌گردن انشاالله 

یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن