2777
2789
اره بچه من. تا دو ماه 🤦🤦🤦. اگه آزمایش داده هیچ مشکلی نداره از شیر خودته. شیرتو قطع کن تا دو روز ف ...

اخه متخصص میگفت دیگه تجویز نمیکنیم که شیر خشک بدن برای زردی بچه بعدش شیرمادرو نمیگیره شاید خودم گرفتم دو روز بهش دادم

همش متخصص میبرم فقطم ازمایش مینویسن بچه کوچیکه سوراخ شد گفت ازمایش تیروئیدش ۴ مرحله هست منتظرم جواب ...

آخی. نگران نباش. مشکلی نیست. به خاط این استرس ها از بچه دار شدن بدم اومده بخدا. پسر من ۲۱ ماهشه. مردم دیگه از استرس. غذا نمی خوره. بیچارم کرده. این تازه اولشه مادر نو 🤣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخی. نگران نباش. مشکلی نیست. به خاط این استرس ها از بچه دار شدن بدم اومده بخدا. پسر من ۲۱ ماهشه. مرد ...

خداکنه مشکلی نباشه دلم براش کبابه بچه ام زرد زرد شده .بچه دوممه دخترم اصلا اینجوری بود زود زردیش خوب شد.

خداکنه مشکلی نباشه دلم براش کبابه بچه ام زرد زرد شده .بچه دوممه دخترم اصلا اینجوری بود زود زردیش خوب ...

به سلامتی. اینم خوب می شه. نوه خالم همین جوری بود. یادمه خالم گفتن دکتر گفته یهه تست از آنزیم های کبدش بگیر اگه خوب بود ولش کن. این خوب بود. خالم دو روز شیر خشکش داد خوب خوب شد

اخه متخصص میگفت دیگه تجویز نمیکنیم که شیر خشک بدن برای زردی بچه بعدش شیرمادرو نمیگیره شاید خودم گرفت ...

بهتر از اینه که مغز بچه آسیب ببینه. بچه من زردیش رو ۱۴ بود نه کم میشد نه زیاد سه چهارتا متخصص و فوق تخصص بردم. هر کدوم یه آزمایش مینوشتن بچه سوراخ سوراخ شد انقد گریه میکرد. همه هم نصفه نصفه آزمایش مینوشتن. آخر بردم یه فوق تخصص کلی آزمایش نوشت از فاویسم و تیروئید و آنزیم و فلان گفت همش نرماله از شیر خودته. شیرمو قطع کردم دو روز شیر خشک دادم یادمه یه قرص هم داد که روزی یه نصف میدادم. بعدش رنگش باز شد انگار دنیا رو بهم دادن. انقد زرد بود انگار زرد چوبه روش ریخته بودن. 

بهتر از اینه که مغز بچه آسیب ببینه. بچه من زردیش رو ۱۴ بود نه کم میشد نه زیاد سه چهارتا متخصص و فوق ...

میدونم سلامتیش مهم تره ولی حرفم اینه یکبار بنویسن هی تیکه تیکه ننویسن بچه مگه چقدر جون داره

ختنه هم نزاشتن گفتن تازردی داره ختنه نمیکنیم

وااا. دکتر به ما گفت ختنه کنین که آب رو آتیشه واقعا هم همین طور شد. اگه همه جواب ازمایشش خوب و نرمال بود بدون از شیر خودته. شیرت نمیزاره زردیش بیاد پایین.