2777
2789
عنوان

دوست پسرم سر قدم ولم کرده 😭😭😭😭😭💔💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 43 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

این کاربر مرده اومده مثلا خانم های نی نی سایت رو مسخره کنه ولی بیشتر خودشو مسخره کرده 

گمشو عمو مردک اسکل کم زر زر کن

کانال روزمرگی من و دوست عزیزم بهار۲۱۲۴⬅️ @bahar2124A خدایا شکرت بالاخره خبری که منتظر بودم گرفتم:) کارما خیلی قشنگه نه؟ با افتخار آریاییم و از نسل کوروش بزرگ💚فمینیست♀️ /دوستدار محیط زیست و حیوانات 🌱/چند زبانه🇫🇷🇬🇧🇹🇷/نوازنده پیانو🎶🎹/شناگر این دسته از کاربر ها در تاپیک های من شرکت نکنن🎀: سمبل خان های سایت/پیکمی ها/زن ستیز ها/مدافعین کودک همسری/تازی پرست ها/مذهبی های افراطی درخواست دوستی قبول نمیکنم.

#شکست‌عشقی#رفیق#شوهر

#خاله_بازی

#پیک_نوروزی_حل_نشده

#ماشین_کنترلی

#سک_سک

#خواجه_ی_اعظم

دین من=انسانیت :)                                                       با افتخار فراوان لرم🤌🏻✨️🫀

عزیزم اون همون اول که اومد سراغت قدتو ندید؟! چطور شد یهو قدت براش مهم شد! کسی که بخاطر قد و ظاهرت بخ ...

تاپیک سرکاریه 

کانال روزمرگی من و دوست عزیزم بهار۲۱۲۴⬅️ @bahar2124A خدایا شکرت بالاخره خبری که منتظر بودم گرفتم:) کارما خیلی قشنگه نه؟ با افتخار آریاییم و از نسل کوروش بزرگ💚فمینیست♀️ /دوستدار محیط زیست و حیوانات 🌱/چند زبانه🇫🇷🇬🇧🇹🇷/نوازنده پیانو🎶🎹/شناگر این دسته از کاربر ها در تاپیک های من شرکت نکنن🎀: سمبل خان های سایت/پیکمی ها/زن ستیز ها/مدافعین کودک همسری/تازی پرست ها/مذهبی های افراطی درخواست دوستی قبول نمیکنم.