2777
2789
عنوان

سر چهار راه یه گدایی مردم را نفرین می‌کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 26 پست

من دیروز صبح به یه گدایی 20 ت داده بودم پول نقد نداشتم بیشتر میدادم بهم گفت خجالت نمیکشی اخه 20 ت نمیدادی سبک تر بودی😐😂

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍

میگن نفرین مثل مرغی میمونه که دوباره برمیگرده با خونه اش هر کسی رو نفرین کنی برمیگرده به خودت ولش کن 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن نفرین مثل مرغی میمونه که دوباره برمیگرده با خونه اش هر کسی رو نفرین کنی برمیگرده به خودت ولش کن

آره  خب 

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱

خیلی سال پیش یه گدای بیشعوری اومده بود در خونه مامانم اینا گفته بود پول بده 

مامان من از اونجایی که خیلی حواسش جمع هست (بر عکس من) و اصلا گول مظلوم نمایی نمیخوره(برعکس من)و پول الکی به شغال نمیده (برعکس من) رفته بود داخل برا گدائه یه پلاستیک برنج و یه دونه روغن مایع و یه مقداری قند آورده بود گفته بیا اینا رو بگیر 

یارو ازش نگرفته و برگشته به مامانم گفته حضرت عباس به کمرت بزنه و فرار کرده😑

چندین سال بعدش مامانم همون گدائه رو توی یه پمپ بنزین دیده که ظاهرا ماشین بهش زده بوده و فلج شده بوده و افتاده بوده گوشه جایگاه به گدایی

مامان من خیلی مهربونه و اینجور مواقع خیلی ناراحت میشه اما گفت اونروز ناخودآگاه تو دلم گفتم ظاهرا حضرت عباس میدونسته کجا رو نشونه بگیره😅

حالا این حکایت همه گدا گشنه هاییه که تظاهر به گدایی میکنن

عاقبت همشون در بهترین حالت افتادن گوشه یه پمپ بنزینه در حالی که دروغشون راست شده🙌

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.Pain🔥you made me a believer

من دیروز صبح به یه گدایی 20 ت داده بودم پول نقد نداشتم بیشتر میدادم بهم گفت خجالت نمیکشی اخه 20 ت نم ...

چقدر طلبکارن 

من قبلا که وضعم خوب بود تراول به همشون میدادم یا براشون خرید میکردم اما الان وضع خودمم مثل اونا شده😂💔 دیگه آدم جرعت نمیکنه پول بده به اینا از بس طلبکار شدن

چقدر طلبکارن من قبلا که وضعم خوب بود تراول به همشون میدادم یا براشون خرید میکردم اما الان وضع خودمم ...

دقیقاا اصلا دیگه روم نمیشه :/😂😂

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍

خیلی سال پیش یه گدای بیشعوری اومده بود در خونه مامانم اینا گفته بود پول بده مامان من از اونجایی که خ ...

وااااااااای  خدا😑😑

چقدر میتونه یه گدا نفهم باشه 

متاسفانه از اینا زیاد هست 

اصلا نباید دلسوزی کرد براشون 

اون ویس بود از دکتر جاویدی  واقعا به بهترین شکل این طور آدما را توصیف می‌کرد که به دليل محیط نامطلوب زندگی و  ژنتیک و غیره لیاقت خوبی و لطف ندارن

وااااااااای خدا😑😑چقدر میتونه یه گدا نفهم باشه متاسفانه از اینا زیاد هست اصلا نباید دلسوزی کرد برا ...

دقیقا یادم به همون ویس افتاد 

قبل از محبت کردن به هر کسی اول باید ببینی اون شخص لیاقتس رو داره یا نه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دقیقا یادم به همون ویس افتاد قبل از محبت کردن به هر کسی اول باید ببینی اون شخص لیاقتس رو داره یا نه

ان شاءالله دنیا از وجودشون پاک بشه 

ان شاءالله دنیا از وجودشون پاک بشه

انشاالله 

البته بگیم تا دنیا دنیاس همینطور گدا بمونن و دستشون واسه دوزار جلوی مردم دراز باشه بهتره واسشون😅

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انشاالله البته بگیم تا دنیا دنیاس همینطور گدا بمونن و دستشون واسه دوزار جلوی مردم دراز باشه بهتره وا ...

👌👌👌👌👌😂😂😂😂