سلام پسر من نیمه اول هست اگر بخوام سر وقت قانونی بفرستک باید امسال بره پیش ۱ و .....
اما از چند تا روانشناس حتی تو تلویزیون شنیدم میگن این بچه ها مثل نیمه دومی ها سال بعدش بفرستید تا بزرگتر بشن و تحمل دروی از مادر و خانواده و محیط جدید و رعایت قوانین رو داشته باشند مخصوصن پسرهاااااا
حالا نظر شما چیه؟؟
از طرفی پسر منم شیطونه
لطفن راجب اسم کاربریم سوال نپرسید 😘هر وقت تاپیک دعا میبینم همون لحظه دعاش میکنم ،حتی اگر وارد تاپیک نشم
منم از یه روانپزشک کودکان معروف تو تهران شنیدم میگفت ۲ دو سال هم بچه دیر بره مدرسه هیچ اتفاقی نمیفته
"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
من پسرم نیمه اولیه و همون زمان اصلی خودش میفرستم بره، شاید الان یک سال به چشم ما نیاد ولی از کجا معلوم که وقتی ۱۸ سالش شد برنگرده بمن بگه شما عمر منو هدر دادین، هم سن و سالهای من الان یک سال ازم جلوترن، خصوصا توی پسرها که مربوط به سربازی و اشتغال هم میشه