2777
2789

دانشجوام ی همکلاسی دارم اونم متاهله بچه داره ۶ سالشه پیام نوریم برای امتحانات گاها کلاسای مهم شرکت میکنیم بیشتر اوقات این دوستم میاد دنبالم بریم نوبتی بچه هارو بگیریم پسرش شدیدا بچه تخسیه مجبوری تحملش میکنم  هربار که اماده میشیم میرم جلو در پسرش پیاده میشه ب ی بهونه منو میکشونه بالا تا بره تو اتاق پسرم سرک بکشه یدور دوچرخه اشو سوار شه دفعه پیش اب خواست الکی نخورد ی قورت خورد دوساعت من علاف شدم دیرم شد چند وقت پیشم دستشوییو بهانه کرد امروزم  دیرمون بود گفت لقمه میخام امدم بالا دنبال من امده برداشته ماشین کنترلی پسرمو با خودش میبره هلکو هلک  منم ازش گرفتم لقمه رو دادم دستش با دستم هلش دادم بیرون درو بستم رفته گفته خاله منو زد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اشتباه کردی هولش دادی. خرابش که نکرده یا به زور که نبرده بچس یه دقیقه برداشته میگفتی بذار سرجاش بریم. دوست نداری بیاد تو بگو سر راه کیک یا آب معدنی میخریم

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
اشتباه کردی هولش دادی. خرابش که نکرده یا به زور که نبرده بچس یه دقیقه برداشته میگفتی بذار سرجاش بریم ...

داشت میبرد ب زور گرفتم گذاشتم سر جاش جلو در بود ماشینو پس گرفتم لقمه رو دادم گفتم بریم دیر شده  من واقعا دیرم شده بود بعد فکن اماده شدی درارو قفل کردی  دوساعت جلو در باید کفش در بیارم ۳ طبقه پله بیام بالا برای ی بهانه بیخودی

اشتباه کردی هولش دادی. خرابش که نکرده یا به زور که نبرده بچس یه دقیقه برداشته میگفتی بذار سرجاش بریم ...

به زور برداشتن پس دیگه چجوریه؟ اومده به زور بالا اسباب بازی بچه دیگه برداشته داره میبره این اسمش چیه پس ؟ شما بچه بد فکر کنم ندیدید بعضی بچه ها وحشتناکن

به کارما هم تاجایی اعتقاد دارید که برگرده به دیگران ، به کمر خودتون که میزنه یا چشم خوردید یا براتون دعا گرفتن

داشت میبرد ب زور گرفتم گذاشتم سر جاش جلو در بود ماشینو پس گرفتم لقمه رو دادم گفتم بریم دیر شده من و ...

مامان گرامیش هیچی نمیگه؟ 

بعدم یکی دوبار بهانه بیار بگو از بازار میام کلاس یا از خونه مامان مستقیم میام چه کاریه با هم رفت و آمد دارید

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
به زور برداشتن پس دیگه چجوریه؟ اومده به زور بالا اسباب بازی بچه دیگه برداشته داره میبره این اسمش چیه ...

من گفتم نیا سریع برم بیارم دنبالم امده دوساعت هی صداش میزنم بیا لقمه رو بگیر بریم هی میگه وایسا ی دور بزنم واقعا عصبیم میکنه تصمیم گرفتم از دفعه بعدی بگم نیا دنبالم خودم میام 

مامان گرامیش هیچی نمیگه؟ بعدم یکی دوبار بهانه بیار بگو از بازار میام کلاس یا از خونه مامان مستقیم می ...

نه  امدنش عیب نداره ولی سختمه اماده حاضر شدم دوساعت باز برگردم واسه ی قلپ اب یا ی لقمه هیچ نخورد از پنجره پرت کرد بیرون

داشت میبرد ب زور گرفتم گذاشتم سر جاش جلو در بود ماشینو پس گرفتم لقمه رو دادم گفتم بریم دیر شده من و ...

میگم لقمه نگیر بگو سر راه کیک میخریم. ماشین رو هم با زبون خوشتری میشد ازش گرفت. 

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
نه امدنش عیب نداره ولی سختمه اماده حاضر شدم دوساعت باز برگردم واسه ی قلپ اب یا ی لقمه هیچ نخورد از ...

دو بار دیگه حرف های بدتر از این می‌شنوی 

رابطه محدود به کلاس کن و تمام

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
من گفتم نیا سریع برم بیارم دنبالم امده دوساعت هی صداش میزنم بیا لقمه رو بگیر بریم هی میگه وایسا ی دو ...

اره یه جوری بهونه جور کن بگو دیگه نیاد دنبالت اگه راحت نیستی 

ولی نگو به خاطر بچه اشه

به کارما هم تاجایی اعتقاد دارید که برگرده به دیگران ، به کمر خودتون که میزنه یا چشم خوردید یا براتون دعا گرفتن