2777
2789

این حرفو نمیتونم به خانواده بگم به شما میگم تو رو جون هر کیو دوست دارید منطقی راهنماییم کنید 

من ۱۹ سالمه برای اولین بار با یه پسر تو مجازی آشنا شدم ۲۷ سالشه 

بشدت ازدواجی یعنی اگه بگم همین الان میاد خواستگاری 

من مذهبی اون مذهبی نیست ولی چشم پاک و میگه بخاطر تو نماز میخونم و اینا منم خودم زیاد مذهبی نیستم فقط چادریم 

شهرمون دوره من ترکم اون جنوبی 

ظاهرش متوسط قد بلند 

پولدار نیست یعنی ماشین و خونه نداره ولی میگه ماشین میخرم 

ترید می‌کنه و کشاورزی 

اگه ازدواج کنیم باید بیاد شهر ما زندگی کنه 

اونوقت یه مغازه میزنه 

من خیلی بلند پروازم خودم شاغلم و دلم زندگی تجملاتی می‌خواد 

اون میگه بمون با هم بسازیم 

از طرفی هم دوسش دارم 

با معرفته غیرتی منطقی برا آینده میجنگه 

حالم براش مهمه 

دنبال این دختر و اون دختر نیست 

قرار شد امروز بهش خبر بدم یا برای همیشه تموم شه یا جدی بشه 

تو رو خدا راهنماییم کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارتباطه مجازی فایده نداره حتی حضوری هم نمیشه درست اخلاق طرف مقابل و خانوادشو شناخت . نظر من اینکه کات کن چون حتی جدا ازینا اختلاف فرهنگی زیاده و راه دور 

باز هر طور خودت صلاح میدونی انشالله هرچی خیره 

' وَ کَفی بِاللّهِ عَلیماً ❤️

ببین اول از همه که به خونوادت بگو

دوم اینکه از همین اولش خانواده ها رو در جریان بزارید همدیگه رو بشناسن نزارید برای وقتی که وابسته تر شدید بعد طرفین راضی نباشن

اگر مذهبی نیست و اعتقاد نداره احتنال اینکه دیگه بخواد اونقدرا مذهبی بشه کمه پس خیلی به این حرف تکیه نکن اگر خیلی برات مهمه چون بعدها ب مشکل میخورین

ببین دلت چی میگ دختر حست چی میگ گلی مشورت کن

کلی اختلاف دارین زندگی به این اسونیکه شمامیگین نیس الان پس اندازوپول حرف اول ومیزنه ادم توبی پولی داغون میشه یه وقت میبینی همه اطرافیان خیلی اوکی هستن شماعقب موندین موردمناسب نیس تازه سنی هم ندارین موقعیت های مناسبتر براتون پیش میادالان احساسی نشین اگه زندگی خوب نباشه عشق وعاشقی میپره نفرت میادکه بایدبسازی وبسوزی