چرا_الکی_تعلیق_میکنی مدیر استارتر عضویت: 1403/04/12 تعداد پست: 6138 عنوان کنده شدن براکت 163 بازدید | 16 پست الان براکت دندون آخرم شکست هزینش چقدر میشه ؟ بعد خودم برم دندون بزشکی یا صبر کنم زنگ بزنن نوبتم بشه? 1404/01/22 | 15:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mary795 عضویت: 1402/04/29 تعداد پست: 1415 منم تازه ارتودنسی کردم برا نوبت بعدم گفت مواظب باش براکتات نشکنه دکتر نیست حتما باید بری خودت که اینطور گفت
چرا_الکی_تعلیق_میکنی مدیر استارتر عضویت: 1403/04/12 تعداد پست: 6138 منم تازه ارتودنسی کردم برا نوبت بعدم گفت مواظب باش براکتات نشکنه دکتر نیست حتما باید بری خودت که این ... من دیگه نزدیک نوبتمه یا این هفته یا هفته بعد ولی رو مخمه کاش این هفته باشه یکماهی میشه اورتودنسی کردم این همه مراقبت کردم آخرش یه هسته خرما ....😐💔بهتون نگفتن هزینه شکستنش چقدر میشه؟
ambrosia18 عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 6775 پارسال که ۵۰۰ بود پس امسال شده ۶۰۰ به بالااگه اذیتی زنگ بزن نوبت بگیر ده دقیقهای اوکی میکنن ولی اگه اذیت نیستی صبر کن تا نوبت خودت برسهو این رو هم بهت بگم مراقب باش براکتها نشکنه. براکت که بشکنه و یک بار دیگه بزارن مثل دفعهٔ اول محکم نمیشه و شکنندهتره شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش رقص نور و سایههاست
چرا_الکی_تعلیق_میکنی مدیر استارتر عضویت: 1403/04/12 تعداد پست: 6138 ۶۰۰ ۷۰۰عزیزم باید خودت بری من ۱۲ اسفند اورتو کردم قیمت ۳۵۰ بود گفتم احتمالا بخاطر افزایش قیمت دلار و اینا گرون شده باشه یعنی تا این حد افزایش پیدا کرده😫
چرا_الکی_تعلیق_میکنی مدیر استارتر عضویت: 1403/04/12 تعداد پست: 6138 پارسال که ۵۰۰ بود پس امسال شده ۶۰۰ به بالااگه اذیتی زنگ بزن نوبت بگیر ده دقیقهای اوکی میکنن ولی اگه ... اها ممنونم🙏🌺 بعد برای رنگ بریس چه رنگی رو پیشنهاد میدید بغیر از نقره ایه که تغیر رنگ نده؟
nil_ عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 15573 من ۱۲ اسفند اورتو کردم قیمت ۳۵۰ بود گفتم احتمالا بخاطر افزایش قیمت دلار و اینا گرون شده باشه یعنی تا ... من شیراز انجام دادم بستگی داره بعد ۴۰۰ اینا برا سال اول بود پارسال یکی شکسته بود ۶۰۰ولی من ۳ سال داشتم نشکستم خدایی کاربری قطع دسترسی~
ambrosia18 عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 6775 اها ممنونم🙏🌺 بعد برای رنگ بریس چه رنگی رو پیشنهاد میدید بغیر از نقره ایه که تغیر رنگ نده؟ حقیقتا هر کاری کنی تغییر رنگ رو میده و به جنس اورینگ بستگی دارهمن خودم گلبهی میزاشتم خیلی ناز و تو دل برو بود و تغییر رنگ هم نمیداد شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش رقص نور و سایههاست
چرا_الکی_تعلیق_میکنی مدیر استارتر عضویت: 1403/04/12 تعداد پست: 6138 من شیراز انجام دادم بستگی داره بعد ۴۰۰ اینا برا سال اول بود پارسال یکی شکسته بود ۶۰۰ولی من ۳ سال دا ... من جهرم انجام دادم اونجا قیمت مناسب تره حالا دیگه باید برم درست کنم ماشالا ، منم قول میدم اولین و آخرین بار بشه😂💔
چرا_الکی_تعلیق_میکنی مدیر استارتر عضویت: 1403/04/12 تعداد پست: 6138 حقیقتا هر کاری کنی تغییر رنگ رو میده و به جنس اورینگ بستگی دارهمن خودم گلبهی میزاشتم خیلی ناز و تو د ... ممنونم🙏
nil_ عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 15573 من جهرم انجام دادم اونجا قیمت مناسب تره حالا دیگه باید برم درست کنم ماشالا ، منم قول میدم اولین و آخ ... 😁 بخدا همه چیم میخوردم کاربری قطع دسترسی~
چرا_الکی_تعلیق_میکنی مدیر استارتر عضویت: 1403/04/12 تعداد پست: 6138 😁 بخدا همه چیم میخوردم انگار هرچی بیشتری بترسی بدتر سرت میاد حالا تو انتخاب رنگ هم گیر کردم😂
nil_ عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 15573 انگار هرچی بیشتری بترسی بدتر سرت میاد حالا تو انتخاب رنگ هم گیر کردم😂 من صورتی کمرنگ بنفش کمرنگ یاسی بودبنفش پررنگطوسی آبی کمرنگنقره ای و تست کردم خیلی قشنگ بود😂آخراش دکتر بیشعور میگفتم صورتی یا بنفش میگفت پاشو پاشو گنده شدی رنگی میخوای بی رنگ میرد کاربری قطع دسترسی~
چرا_الکی_تعلیق_میکنی مدیر استارتر عضویت: 1403/04/12 تعداد پست: 6138 من صورتی کمرنگ بنفش کمرنگ یاسی بودبنفش پررنگطوسی آبی کمرنگنقره ای و تست کردم خیلی قشنگ بود😂آخراش دک ... تغیر رنگ ندادن؟ اخه یکی آبی کمرنگزده بود سبز شد براش الان گزینه هام اینه بنفش پررنگ و آبی پررنگآخی 😂❤️