2777
2789
عنوان

ماجرای تولدم🥲

179 بازدید | 5 پست

سلام 

امسال روز تولدم مسافرت بودیم همسرم تولدم و تبریک گفت و گفت بعد مسافرت جبران میکنم بماند که شرایط پیش نیومد خودش برام تولد بگیره

بعد یک هفته

پدر شوهرم گفت فلان شب بیاین خونه ما به حساب من میخایم برات جشن بگیریم منم خوشحال👈😍

خلاصه که آخر هفته اومدیم و دیدیم به به چه شامی دلتون نخواد سوپ🙄

بعد گفتم بعد از شام میخان جبران کنن رفتم تو اتاق یه دفعه دیدم کیک و آوردن تو حال و تولد تولد میخونن 

دیگ من نشستم اول اینکه شمع عدد نگرفتن گفته بودن سنت و نمیدونیم بعدم انگار از سر خودشون بخان رفع کنن در حد دو دقیقه ن دستی بخان بزنن نه هیچی کیک و گفتن زود فوت کن و کیک و تقسیم کردن و خوردیم و تمااااام 

کادو هم خواهر شوهرام یه مبلغ کم دادن

نگین خیلی پرتوقع هستم

ما برای تولداشون سکه پارسیان می‌گرفتیم آخرین تولد بهمن بوده ۳۰۰ و خورده ای سکه گرفتیم 

کیک همیشه از بهترین قنادی شهرمون سفارش میدادن ولی دیشب برعکس از بدترین قنادی

شامم که سوپ 

حتی شوهرم ناراحت شد بلند شد رفت کیکم نخورد

من یه آدم ۲۵ ساله مثل بچه ها سرم و گول مالیدن🙁

بیست و سال از عمرم میگذره🌾شیش سال پیش با همسرم آشنا شدم❤از وقتی دیدمش عاشقش شدم🥲 شهریور ۹۶ مال هم شدیم و آبان ۹۸ رفتیم زیر یه سقف🥰تیر ۱۴۰۰ فهمیدم باردارم اما خب موندنی نبود و مرداد از دستش دادم🥺ولی زندگی روی خوشش و بهمون نشون داد ۱۰ فروردین ۱۴۰۱ فهمیدیم یه تو دلی داریم 🤰فاطمه خانوم عسل مامان ۲۹ آبان ۱۴۰۱ ساعت ۲۳:۵۶ دقیقه بدنیا اومد👨‍👩‍👧 خونه ما با وجود فاطمه شده بود بهشت😌 تا اینکه لطف خدا شامل حالمون شد و ۵ فروردین ۱۴۰۲ فهمیدیم دومی هم تو راهه🤭الان در انتظار علی آقا هستیم که خانواده ۴ نفرمون تکمیل بشه💞

بنظرم نده ک توقعت نشه 

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونا وظیفه ای نداشتن همسرت اگه خیلی ناراحت شد برات تولد دونفره که میتونست می‌گرفت شام بد بوده ولی همینم خوب بوده به نظرم مشکل همسرت بوده عزیزم

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

اونا وظیفه ای نداشتن همسرت اگه خیلی ناراحت شد برات تولد دونفره که میتونست می‌گرفت شام بد بوده ولی هم ...

یکم غیر منطقی نگاه نم یک نی به ماجرا

بیست و سال از عمرم میگذره🌾شیش سال پیش با همسرم آشنا شدم❤از وقتی دیدمش عاشقش شدم🥲 شهریور ۹۶ مال هم شدیم و آبان ۹۸ رفتیم زیر یه سقف🥰تیر ۱۴۰۰ فهمیدم باردارم اما خب موندنی نبود و مرداد از دستش دادم🥺ولی زندگی روی خوشش و بهمون نشون داد ۱۰ فروردین ۱۴۰۱ فهمیدیم یه تو دلی داریم 🤰فاطمه خانوم عسل مامان ۲۹ آبان ۱۴۰۱ ساعت ۲۳:۵۶ دقیقه بدنیا اومد👨‍👩‍👧 خونه ما با وجود فاطمه شده بود بهشت😌 تا اینکه لطف خدا شامل حالمون شد و ۵ فروردین ۱۴۰۲ فهمیدیم دومی هم تو راهه🤭الان در انتظار علی آقا هستیم که خانواده ۴ نفرمون تکمیل بشه💞