2777
2789
عنوان

مهمونام از غذام نخوردن اصلا

689 بازدید | 30 پست

امروز مهمون داشتم قیمه درست کردم با سالاد و دوغ و نوشابه ، خانواده همسرم بودن ، خانواده جاریم لب به غذام نزدن فقط سالاد رو خالی خوردن ! درصورتی که همه میگفتن غذا خیلی خوشمزه بوده ! به نظرم این توهین به میزبانه حتی اگه غذا خیلی بد مزه باشه هم باز باید چند لقمه میخوردن که میزبان له نشه ، من 4 ماهه باردارم و ویار خیلی شدید دارم با این حالم دعوتشون کردم اما ضایعم کردن !

هم عمل میکنید ، هم آرایش میکنید ، هم با اسنپ چت عکس میگیرید؟ چقد زشتید مگه لنتیا😃👊بنده یک عدد تعلیقی هسدم، ۵ بار لغوکاربری کردم فک نکنید تازه واردم😛احتمالا بیشترتون منو میشناسید😌🌼  بوس به کلتون🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ کی نخورده پس چجوری همه گفتن خوشمزه بوده؟

گفتم که فقط جاریم اینا نخوردن

بقیه همه خوردن ۱5 نفر بودن

هم عمل میکنید ، هم آرایش میکنید ، هم با اسنپ چت عکس میگیرید؟ چقد زشتید مگه لنتیا😃👊بنده یک عدد تعلیقی هسدم، ۵ بار لغوکاربری کردم فک نکنید تازه واردم😛احتمالا بیشترتون منو میشناسید😌🌼  بوس به کلتون🤍
خب چرااومدن اصلا.یعنی چی نخوردن؟حتی۱قاشق؟

بخدا حتی یه قاشق هم نخورد جاریم ! 

ادب ندارن احتمالا ناراحت شدن قیمه درست کردی گفتن ساده هست

نه ما خودمونی هستیم باهم

همین جاریم دعوت ک میکنه حتی لوبیا پلو هم درست میکنه

نه فقط اون ها هممون باهم خودمونی هستیم و دورهمی زیاد داریم

نه ما خودمونی هستیم باهمهمین جاریم دعوت ک میکنه حتی لوبیا پلو هم درست میکنهنه فقط اون ها هممون باهم ...

خب اگر فقط جاریت بود شاید مشکلی داشته نریض بوده یا رژیم یا تهوع داشته 

بیخیال بشو

فعلا امضا ندارم