امروز مهمون داشتم قیمه درست کردم با سالاد و دوغ و نوشابه ، خانواده همسرم بودن ، خانواده جاریم لب به غذام نزدن فقط سالاد رو خالی خوردن ! درصورتی که همه میگفتن غذا خیلی خوشمزه بوده ! به نظرم این توهین به میزبانه حتی اگه غذا خیلی بد مزه باشه هم باز باید چند لقمه میخوردن که میزبان له نشه ، من 4 ماهه باردارم و ویار خیلی شدید دارم با این حالم دعوتشون کردم اما ضایعم کردن !
هم عمل میکنید ، هم آرایش میکنید ، هم با اسنپ چت عکس میگیرید؟ چقد زشتید مگه لنتیا😃👊بنده یک عدد تعلیقی هسدم، ۵ بار لغوکاربری کردم فک نکنید تازه واردم😛احتمالا بیشترتون منو میشناسید😌🌼 بوس به کلتون🤍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هم عمل میکنید ، هم آرایش میکنید ، هم با اسنپ چت عکس میگیرید؟ چقد زشتید مگه لنتیا😃👊بنده یک عدد تعلیقی هسدم، ۵ بار لغوکاربری کردم فک نکنید تازه واردم😛احتمالا بیشترتون منو میشناسید😌🌼 بوس به کلتون🤍
همین جاریم دعوت ک میکنه حتی لوبیا پلو هم درست میکنه
نه فقط اون ها هممون باهم خودمونی هستیم و دورهمی زیاد داریم