2777
2789
عنوان

به نظرتون کارمن اشتباهه

89 بازدید | 12 پست

نسبت به کارا وخرابکاریا بچم همیشه خونسردم دعواش نمیکنم ازبک سالگی تا الان م دوسال ونیمشه

شنیدم نباید جلوی خرابکاریای بچه روگرفت باعث شکوفا شدنش میشه

مثلا داریم پفک میخوریم یهو ظرف و چپ می‌کنه زمین چای دوغ یهو میریزه زمین قابلمه هامو میاره وسط هال حتی زیرسیگاری باباشو می‌ریزه زمین دیواروخط خطی می‌کنه بهش چیزی نمی‌گم پاک میکنم خودش بارژلبام نقاشی می‌کنه فقط صورتشوپاک میکنم دعواش نمیکنم.....

بقیه میگن باید جلوشو بگیری حتی بزنی رودستش

حق زدن بچه رو نداری ، اما اینقدر هم رو نده بهش هر کاری کنه با زبون اخطار بده این کار استباهه ، نباید انجامش بدی !

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب معلومه باید جلوش رو بگیری اگر الان نگیری دیگه هیچوقت رفتارش درست نمیشه عمه من هم به شیوه شما بچش رو تربیت ککرد الان کلاس سومه حتی خودش هم از دست بچش عاصی شده دیگه یه جورایی کلا ولش کرده خودش میره گردش و تفریح ولی یه بچه بی ادب بار اومده که با پدر و مادرش هم بد صحبت میکنه

خب باهاش حرف بزن بگو نباید اینکارو انجام بدی توضیح بده

شما انگار‌کلا ول کردی بچه رو 

به هرحال باید درسا و غلط رو بهش یاد بدی دیگه 

من با زدن دادو بیداد کردن مخالفم 

ولی با بچم صحبت میکنم همیشه و تذکر میدم با ملایمت و واقعا هم جواب گرفتم و گوش میکنه به حرفم

در کشوری که افرادی بی سواد به ثروت های بی حساب رسیده اند، چه نیازی به آموختن است ؟
زبونی بعضی وقتا میگم ولی خب تاثیرنداره

مث خاهر من تلویزون و یخچالم ک بزنه بشکنه فقط نگا میکنه 

امثال تو و خاهرم باید برین روانپزشک 

این سلامت شما رو نشون نمیده 

و بچه بی ادب شماها حیوون وار و کثیف بار میا و خونه هرک ک میره ریخت و پاش میکنه 

زبونی بعضی وقتا میگم ولی خب تاثیرنداره

اشکال نداره ، همین که بگید بعد مدتی تاثیرش رو میزاره ! 

میتونی گاهی برای اشتباهات خیلی بزرگ تنبیه تفریحی هم بزاری ، مثلا پارک نبریش ، خوراکی مورد علاقشو نخری ، به شرطی که پدر و مادر یک دل باشید 

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

پرخاشگری نکردنتون کار درستیه

وای بی تفاوت بودن نسبت به خرابکاری ها و عدم واکنشتون کاملا غلطه

اون بچه متوجه کار اشتباهش نمیشه و ممکنه همین رفتارو تو خونه بقیه هم تکرار کنه چون عادت کرده 

از سنین پایین باید بچه با قوانین و چارچوب ها آشنا بشه

اگه از الان باهاش کار نکنین در آینده یه انسان هنجار شکن میشه و غیر قابل کنترل میشه

مث خاهر من تلویزون و یخچالم ک بزنه بشکنه فقط نگا میکنه امثال تو و خاهرم باید برین روانپزشک این سلامت ...

ازتایپیکم برو بیرون بهت اجازه توهین نمیدم فکرکردب توخیلی شخصیت داری ازصحبت کردنت معلومه چ بی شخصیتی هستی