2777
2789
نه تا حالا شانس نداشتم سر جلسه بمیرم

دوازدهمی عزیزم؟

طول سال درس خوندی؟

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو گروه کلاسی به ما گفتن تصویب شده:((حالم از این قانون گذاری هاشون بهم می خوره

نه هنوز تایید نشده کامل

بشه هم برای سال بعده

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

بخاطر درس چه آسیبی به بدنتون زدین چایی دارچین یا زنجفیل یا نبات بخورین این کارا چیه

هعی ولی این ناعادلانه هست قبل خرداد یهو حرف عوض می کنن:))) قبلش نگران بودم زیر نوزده بشم،ولی این درس هایی که الان گفتن اضافه شده رو حتی پاس هم نمیشم!!!!

جدی کاش یه جوری میمردم ولی اگه خودکشی کنم الکی سراغ خونوادم میان

دوازدهمی عزیزم؟طول سال درس خوندی؟

نه یازدهمم

امسال حال درس خوندن نداشتم

معدل نوبت اولم ۱۹.۲۲ شد

تازه،از دی تا الان تاریخ و محیط زیست و زمین شناسی و....که نهایی نبود نخوندم

نه یازدهممامسال حال درس خوندن نداشتممعدل نوبت اولم ۱۹.۲۲ شدتازه،از دی تا الان تاریخ و محیط زیست و زم ...

پس یکم سخته کارت

ولی میشه با برنامه ریزی جمع کرد درسا رو تو این یکماه عزیزم

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

ببین برای این که خیالت راحت بشه

توی تلگرام سرچ کن مرکز مشاورهٔ عارف و ویس آخر توی چنلشون رو گوش بده. کامل توضیح داده شده

مرکز مشاورهٔ معتبری هم هست خیالت راحت

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

یعنی چی درس اضافه کردن؟

یعنی قبل اااز عید گفتن فقط ۶ درس یازدهم نهایی هست و ما اکثرا از اون موقع تا الان شش درس رو نخوندیم،

حالا که فرصت جمع بندی عید هم از بین رفته یهو اعلام کردن هر دوازده درس نهاییه

نخور تو رو خدا دیشب پریود شدم از صبح دارم میمیرم نمیمیری فقط خودت اذیت میشی من حس میکردم دارم از وسط ...

راستش خوردم و الان هیچ حسی ندارم

تازه دو تا لیوان خوردم متاسفانه یا خوشبختانه😂💔

یعنی قبل اااز عید گفتن فقط ۶ درس یازدهم نهایی هست و ما اکثرا از اون موقع تا الان شش درس رو نخوندیم،ح ...

یادمه سالای قبلم همه درسا نهایی بود

بزن باران که دین را دام کردند، شکار خلق و صید خام کردند.. بزن باران خدا بازیچه ای شد که با آن کسب ننگ و نام کردند... 

هعی ولی این ناعادلانه هست قبل خرداد یهو حرف عوض می کنن:))) قبلش نگران بودم زیر نوزده بشم،ولی این درس ...

میدونم عزیزم 

ولی شما نباید ناامید باشین 

شما تلاش خودتو بکن 

حتما موفق میشی 

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد