2777
2789
عنوان

خواهشا

55 بازدید | 8 پست

تاپیک رو خواهشاً گزارش نزنید،یه سری سوالات پیش میاد آدم تو فضای حقیقی نمیتونه بپرسه،اینجا با هزاران اسم کاربری مختلف کسی کسی رو نمی‌شناسه راحت می‌تونه حرفش رو بزنه و سوالی چیزی داره مشکلش برطرف شه

همش بدبین نباشین که آقا اینجا هست قصدش سو استفاده و فلان چیزه؟!!برعکسش خودتون هم میتونید سوالی دارین که با روحیات مردا سازگاره از مردا بپرسین تو سایت های دیگه.

سوالم اینه ۳۸سال سنمه، کارمند،فوق لیسانس،خونه،ماشین،قیافم معمولی و شیک و خوب لباس می‌پوشم.زن زیبا می‌خوام که نه به من میگن،اونایی که هم بله به من میگن من نمیخوام، و اینکه دختر زیبا تا سن ۲۵سالکی دیگه نمیمونه و شوهر کرده به  نظرتون چی کار کنم؟ برم مخ بزنم؟با دوستی و رل زدن زن آینده رو انتخاب کنم؟

یه راه حلی چیزی ،تجربه ای از دوستی اقوامی دارین ممنون میشم راهنمایی کنید؟

با ۳۸سال سن دختر ۲۵ساله میخوای؟ 

خب چرا زودتر اقدام نکردی.

دخترایی که دنبال شوگر‌ددی هستن کم‌نیستن

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

۳۵ سالتونه ، توقعاتتونم بالاست ، خودتونم متوجهید اونهایی که میخواهید شما رو نمیخوان ! یکم توقعتون بیارید پایین دخترای خوبی هست برای ازدواج 

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با ۳۸سال سن دختر ۲۵ساله میخوای؟ خب چرا زودتر اقدام نکردی.دخترایی که دنبال شوگر‌ددی هستن کم‌نیستن

نه بزرگوار ۲۵ ساله نمیخوام،منطورم اینه دختر خوشگل که به سن من بخوره که میشه رنج سی سال به بالا خوشگل نیستند البته ببخشید این جوری میگم ،معذرت مبخوام

نه بزرگوار ۲۵ ساله نمیخوام،منطورم اینه دختر خوشگل که به سن من بخوره که میشه رنج سی سال به بالا خوشگل ...

خواهش می‌کنم... چرا حتی دختر چهل ساله خوشگل هم داریم. شما ندیدی😄

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

۳۵ سالتونه ، توقعاتتونم بالاست ، خودتونم متوجهید اونهایی که میخواهید شما رو نمیخوان ! یکم توقعتون بی ...

پس به نظرم بهتره دیگه قید ازدواج رو بزنم.چه فایده بری یکی رو بگیری که از بچگی تو ذهنت دوست داشتی رفیق زندگیت خوش سیما باشه بعد یکی رو همین جوری بگیری که رفع تکلیف شه ازت!!

پس به نظرم بهتره دیگه قید ازدواج رو بزنم.چه فایده بری یکی رو بگیری که از بچگی تو ذهنت دوست داشتی رفی ...

اگر واقعا فکر یک ادم خوش سیما و اون آدمی که توی ذهنتون بود ، بودید باید زودتر از اینااا دنبال میگشتین ! 

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

اگر واقعا فکر یک ادم خوش سیما و اون آدمی که توی ذهنتون بود ، بودید باید زودتر از اینااا دنبال میگشتی ...

ای چی بگم آبجی دست رو دلوم نزار که پره از این روزگار،راستش رو بخوای بزار سفره دلم باز کنم بیست سال بیمار بودم🥹